Silivri Seymen Energy Generation Center åbner

Silivri Seymen Energy Generation Center åbner
Silivri Seymen Energy Generation Center åbner

”Silivri Seymen Energy Production Center” åbnes i Istanbul, som vil levere det anlæg, der genererer energi fra verdens største lossepladsgas på et enkelt punkt, når alle faser aktiveres. IMM-præsident Ekrem İmamoğlu åbner anlægget, der genererer 25 millioner lira fra den producerede elektricitet på cirka 2 dage, tirsdag den 20. oktober.


En ny tilføjes til anlæggene til produktionsenergi i Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) i Kömürcüoda og Odayeri. Åbningen af ​​den første fase af Silivri Seymen Energy Production Center, som blev startet for 8 år siden og aldrig blev afsluttet, afholdes af Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) borgmester Ekrem İmamoğlu tirsdag den 20. oktober.

ELEKTRICITET TIL 465 TUSEN HUS

Med licensen fra Energimarkedsreguleringsmyndigheden indtil den 12. januar 2047; IMM, som producerer og sælger energi fra lossepladsgas i 26 år og 10 måneder, vil generere elektricitet, der opfylder de årlige behov for 465 tusind husstande, når anlægget starter med fuld kapacitet.

ÅRLIGE INDTÆGTER PÅ 200 MILLIONER

Silivri Seymen Energy Production Center har allerede tjent 25 millioner lire fra sit el-salg på cirka 2 dage. Ved årets udgang vil denne gevinst nå 11 millioner. Anlægget, der fungerer med fuld kapacitet næste år, vil have en årlig indkomst på 200 millioner lire fra elproduktion. IMM forventer en samlet omsætning på 2047 milliard 1 millioner dollars indtil 137.

Programoplysninger

  • Dato: Tirsdag den 20. oktober
  • Tid: 11: 00
  • Lokaysan: Silivri Seymen Energy Production Center

sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar