Sincan OSB Yenikent Industrial Site Road åbnet for trafik

Sincan OSB Yenikent Industrial Site Road åbnet for trafik
Sincan OSB Yenikent Industrial Site Road åbnet for trafik

Hovedstadens borgere mødes en efter en med transportprojekterne fra Ankara Metropolitan borgmester Mansur Yavaş. Metropolitan Kommune, som har implementeret vigtige projekter, der aflaster hovedstadens trafik og giver sikker kørsel med nye veje, kryds og undergrundsveje, har for nylig afsluttet vejudvidelsesarbejdet på Sincan Organized Industrial Zone (OIZ) -Yenikent Industrial Site.


Med åbningen af ​​den 4 meter lange vej til trafik blev rundtur fra Akköprü til afkørslen fra Yenikent Fatih Sultan Mehmet Boulevard (Istanbul Road) med 4 baner. Borgmester Yavaş sagde, ”Der har været en trafikprop på Sincan OSB-Yenikent-vejen i årevis, og menneskeliv er blevet bragt i fare. Vi afsluttede vores arbejde, vi åbnede vores vej til service. "Dernæst er krydset mellem Başer Junction-Ayaş Road med gulve."

Mansur Yavaş, borgmester i Ankara Metropolitan Municipality, gør trafikken i Başkent mere sikker med den nye vej-, kryds- og undergrundsprojekter, den har realiseret i centrum og distrikter.

Borgmester Yavaş, der samler hovedstadens folk med nye transportprojekter efter hinanden og siger, at projektets prioriteter er 'menneskeliv og menneskers sundhed', tilføjer en ny til de igangværende arbejder hver dag. Endelig gennemførte Metropolitan Kommune rundvejsudvidelsesarbejder på 4 tusind meter (4 km) mellem Sincan OIZ Junction og Yenikent Industrial Site Junction, som vil trække vejret i Ankara-trafikken.

PRÆSIDENT YAVAŞ: "MENNESKELIGT LIV VAR FARE, VI FERDIGEDE 4-LANDSVEJEN OG ÅBNEDE DEN"

Borgmester Yavaş henledte opmærksomheden på vigtigheden af ​​sikre vejværker gennem sociale mediekonti og gav den gode nyhed om et nyt kryds i flere etager, og henvendte sig til borgerne i hovedstaden med følgende ord:

”Sincan OSB-Yenikent-vejen har oplevet trafikpropper i årevis, hvilket sætter menneskeliv i fare. Vi har afsluttet vores arbejde, vi har åbnet vores 4 tusind meter rundvejs 4-bane vej. Dernæst vil vi arbejde på krydset i flere etager mellem Başer Crossroad-Ayaş Road-forbindelse. "

Metropolitan Kommune, Institut for Videnskabsanliggender, begyndte efter erklæringerne fra borgmester Yavaş at arbejde for krydset i flere etager (Başer Junction), der skulle bygges ved forbindelsen mellem Devrimciler Caddesi-Ayaş-vejen. Institut for Videnskabsanliggender, der har afsluttet to-broskæringsarbejdet på Türk Kızılay Caddesi, vil snart starte arbejdet med Etimesgut İstasyon Caddesi.

KOMFORT OG SIKKER TRANSPORT PÅ 4-LANS VEJ

Ruten mellem Sincan OSB Junction og Yenikent Industrial Site Junction, hvor Metropolitan Municipality Department of Science Affairs-team startede i august, blev åbnet for trafik på kort tid.

Efter afslutningen af ​​vejudvidelsesarbejdet blev Fatih Sultan Mehmet Boulevard (Istanbul Road) 4 baner fra Akköprü til udgangen af ​​Yenikent. Med de transportprojekter, der er gennemført af præsident Yavaş, vil komfortabel og sikker transport i Başkent både spare brændstof og dermed vinde den nationale økonomi.

MÅL: FOREBYGGE ULYKKERNE VED AT TILBYDE TRAFIKFLOW

Mens de arbejder, der er igangsat af Metropolitan Municipality for at afslutte trafiktætheden på Ayaş Road, skrider frem skridt for skridt, er Başkent-folk; Der er ingen trafikpropper i retning af Ayaş, Güdül og Beypazarı fra nu af.

Metropolitan Kommune, der har til formål at forhindre ulykker takket være den uafbrudte trafikstrøm, vil også i høj grad aflaste regionens trafik. Lokale beboere og håndværkere, der har været udsat for trafik i mange år, sagde, at de ikke vil vente i trafikken i timevis, efter at vejen er åbnet, og delte deres tanker med følgende ord:

  • Kemal Doli: ”Jeg har boet i Yenikent i 16 år. Med investeringerne i infrastruktur og overbygning foretaget i Yenikent steg begge faste priser, og Yenikent ændrede sig. Jeg ville ikke have troet, at en sådan tjeneste ville blive foretaget i Yenikent. Dette er blevet et af de smukkeste distrikter i Ankara. Vi er meget glade, meget tilfredse. Mansur-præsident har udført en fuld offentlig tjeneste uden nogen forskelsbehandling. Vi takker ham meget for de tjenester, han bragte her. "
  • Harun Taşpınar: ”Jeg bor i Yenikent. Vi havde en vej som en motorvej bestående af 8 baner. Undersøgelser fortsætter på andre veje. Vi er meget tilfredse med disse. Som taxachauffør takker vi Metropolitan Municipality. "
  • Koray Yuksel: ”Det faktum, at vejen er mere flydende, er en faktor, der forhindrer trafikulykker. Vi havde problemer om morgenen og aftenen. Al trafikbelastning hører nu fortiden til med den service, der nu leveres. "
  • Hakan Arun: ”Jeg har boet i Yenikent i 7 år. Trafiktætheden er steget i forhold til befolkningsvæksten. Hver gang der var en ulykke eller en mindre bilafbrydelse på denne vej, var vi i store problemer. Tak til alle, der bidrog. "
  • Ramadan Taskin: ”Jeg arbejder som minibuschauffør i Sincan. Vejen til Yenikent har været en stor fordel for regionen ved at lindre trafikken. Vejen, der tidligere var 2 afgange og 2 ankomster, er nu arrangeret som 4 afgange og 4 ankomster. Vi vil gerne udtrykke vores taknemmelighed over for vores præsident, Mr. Mansur Yavaş, og ønsker dig succes i hans arbejde. "

Teamet fra Institut for Videnskabsanliggender vil også færdiggøre fortovs- og belysningsarbejderne i regionen på kort tid.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer