Sinop Airport modtager tilgængelighedscertifikat

Sinop Airport modtager tilgængelighedscertifikat
Sinop Airport modtager tilgængelighedscertifikat

"Tilgængelighedscertifikat" blev givet til Sinop lufthavn af det provinsielle direktorat for familie-, arbejdsmarkeds- og socialtjenester. Antallet af lufthavne, der modtog dette certifikat, steg således til 23.


Som bekendt blev 2020 erklæret "året for tilgængelighed" af præsident Recep Tayyip Erdogan. I denne sammenhæng har lufthavne også forbedret deres tjenester for at gøre det lettere for passagerer med nedsat mobilitet at få adgang.

I denne sammenhæng blev de nødvendige ordninger hurtigt afsluttet i Sinop Lufthavn. Sinop lufthavn, som blev fastslået at have opfyldt de nødvendige betingelser i de inspektioner, der blev udført af Sinop-provinsens overvågnings- og inspektionskommission, fik tildelt "tilgængelighedscertifikatet".

Det udstedte dokument blev givet til lufthavnschefen Taylan Öncel af guvernør Erol Karaömeroğlu ved åbningen af ​​Sinop-provinsens 23.10.2020. termin koordineringsmøde, der blev afholdt den 4.

Tilgængelighedscertifikatet gives til lufthavne som et resultat af de inspektioner, der er foretaget for at sikre, at gæster med nedsat mobilitet kan drage fordel af passagervenlige applikationer uden barrierer og give mere bekvem adgang.

På den anden side ud over passagerer med nedsat mobilitet i passagervenlige lufthavne; At lette procedurerne for syge passagerer med babyer, gravide kvinder og dem, der har brug for hurtigere adgang, er blandt organisationens prioriteter.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer