Generaldirektoratet for Skovbrug for at rekruttere 274 faste arbejdstagere

Generaldirektoratet for Skovbrug for at rekruttere 274 faste arbejdstagere
Generaldirektoratet for Skovbrug for at rekruttere 274 faste arbejdstagere

I overensstemmelse med bestemmelserne i forordningen om procedurer og principper for rekruttering af arbejdstagere til offentlige institutioner og organisationer, i alt 171 usikre periodeoperatører, 56 rangeroperatører, 41 bulldozere, 6 gravemaskineoperatører og 274 maskinoperatører, (faste) ansatte vil blive ansat.


Generelle og særlige betingelser og anden information, der skal søges hos kandidater, vil blive specificeret i İŞKUR åbne stillinger. Disse meddelelser vil blive offentliggjort på İŞKUR mellem 05-09 / 10/2020. Kandidater, der opfylder betingelserne i meddelelsen, indgiver deres ansøgninger gennem İ KUR under meddelelsen.

4 (fire) gange antallet af kandidater vil blive inviteret til mundtlig og praktisk eksamen. Disse kandidater vil blive bestemt i henhold til resultatet af lotteriet trukket for notaren. Sted og dato for lodtrækningen vil blive specificeret i jobmeddelelsen for İŞKUR og vil også blive annonceret på webstedet for det relevante regionale skovbrugsdirektorat. Med hensyn til dette vil der ikke blive givet en skriftlig meddelelse til kandidaternes adresser. Prøveperioden for alle stillinger, der skal meddeles, er to måneder i overensstemmelse med arbejdsloven nr. 4857.

Alle oplysninger om ansættelsesprocessen, de dokumenter, der skal rekvireres fra kandidaterne, sted og dato for den mundtlige og anvendte eksamen, vil blive annonceret på Regionaldirektoratets websted. Kandidaternes ansøgninger, der senere forstås ikke opfylder kravene til krav, kan afsluttes af administrationen på hvert trin i meddelelses-, tegnings-, undersøgelses- og ansættelsesprocesserne.

For detaljer om annonce KLIK HER


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar