IETTs Gold Award ved Social Media Awards Turkey 2020

IETTs Gold Award ved Social Media Awards Turkey 2020
IETTs Gold Award ved Social Media Awards Turkey 2020

Marketing og Tyrkiet blev afholdt hvert år af Boomson og Tyrkiets mest omfattende priser på sociale medier i Tyrkiet Social Media Awards 2020 Gold Award İETT.


Vejtransport vinder af Gold Award i kategorien Tyrkiets mest pålidelige brand blandt sociale medie præstationer med højdepunkter og digital-til realisering af racerprojekter Social Media Awards Turkey 2020 Data Analytical Prize var IETT.

Succesen for mærker, agenturer, projekter og enkeltpersoner, der sætter deres præg på sociale medier ved Social Media Awards Tyrkiet, belønnes ved at evaluere dem i henhold til både numeriske data og udtalelser fra branchens ledere.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer