Sidste minut: Ankara Kalecik Togulykke - 2 Døde

Ankara Kalecik Train Crash
Ankara Kalecik Train Crash

To tog kolliderede frontalt i Ankara. 2 personer døde i ulykken ifølge de første afgørelser. Mistet af menneskeliv og ejendom i ulykken, der opstod, da godstoget nummer 10.10.2020, der afgik fra Kalecik station kl. 06:25 den 23012, ramte toget uden 53507 hovedet. Ulykken opstod i Ankaras Kalecik-distrikt ved punktet incirlik, kilometer 18,00. Da togene kolliderede frontalt, blev lokomotiver og vogne væltet af sporing, og desværre blev mekanikerne Hanifi Adem Yüksel og Ömer Baltat pligtmartyrer på stedet, mens mekanikerne Mehmet Karaağaç og Murat Özyılmaz blev såret.


Arrangementet er nyt, og vi ønsker Guds barmhjertighed med vores venner, der mistede deres store liv, vores medfølelse med deres familier, kære og alle jernbanearbejdere og presserende bedring til de sårede mekanikere.

Ankara Kalecik togulykke fotos

Dette diasshow kræver JavaScript.


sohbet

Feza.Net

1 Kommentar

  1. Bliv frisk snart, nåde martyrerne, tålmodighed over for deres familier ..

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer