Last Minute ... Jordskælv på styrke 7 i Izmir! Rystede Det Ægæiske Hav og Marmara

Last Minute ... 7 Jordskælv med styrke på Izmir! Rystede Det Ægæiske Hav og Marmara
Last Minute ... 7 Jordskælv med styrke på Izmir! Rystede Det Ægæiske Hav og Marmara

Ifølge den seneste liste over jordskælv, der blev offentliggjort af Boğaziçi University Kandilli Observatory og Disaster and Emergency Management Presidency (AFAD), opstod der et skræmmende jordskælv ud for Det Ægæiske Hav, mens det blev bemærket, at epicentret for jordskælvet var İzmir Seferihisar, rysten var alvorlig i mange provinser som Istanbul, Manla, Bodrum. rapporteret at blive mærket. Efter jordskælvet i Izmir Bayraklı og det blev delt, at der var ødelagte bygninger i Manavkuyu.

Ifølge oplysninger fra sidste øjeblik, der blev leveret af AFAD, opstod der et jordskælv med styrke 14.51 i Izmir kl. 7. Mens det blev anført, at epicentret for jordskælvet var İzmir Seferihisar, blev rysten mærket i mange byer som Istanbul, Manisa, Bodrum og Urla. Ifølge oplysninger i sidste øjeblik blev det anført, at epicentret for jordskælvet i Izmir var Seferihisar.

Izmir Manavkuyu ​​og BayraklıDet blev delt, at mange bygninger var kollapset ind Ifølge oplysninger i sidste øjeblik fandt jordskælvet i Izmir endnu en rystelse på 4.1 sted i Det Ægæiske Hav. Jordskælvet i Kuşadası blev også mærket i Izmir.

Indenrigsminister Süleyman Soylu sagde i en erklæring, han fremsatte på sin sociale mediekonto, ”Indtil videre har Izmir Bornova og Bayraklı6 meddelelse om nedrivning af bygningen er modtaget. Der var ingen rapporter om tab af menneskeliv i Uşak, Denizli, Manisa, Balikesir, Aydın og Muğla, bortset fra mindre revner. Vores hold fortsætter deres screening og interventioner i marken. God bedring." brugte udtrykket.

Afad: Gå ikke ind i mig

Formandskabet for katastrofe- og beredskabsstyring (AFAD) advarede om, at "beskadigede bygninger i regionen ikke skulle komme ind efter et jordskælv ud for Izmir-kysten".

Præsident Recep Tayyip Erdogan fremsatte følgende erklæringer på sin sociale mediekonto: Lad os komme forbi alle vores borgere, der blev ramt af jordskælvet i Izmir. Vi står ved vores borgere, der blev ramt af jordskælvet med alle vores stats midler. Vi tog skridt til at starte det nødvendige arbejde i regionen med alle vores relevante institutioner og ministre.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar