Stærk forstærkning af Bursa transportflåde

Stærk forstærkning af Bursa transportflåde
Stærk forstærkning af Bursa transportflåde

På den ene side fortsætter Bursa Metropolitan Municipality, der producerer radikale løsninger på transportproblemet med nye investeringer, fortsat at forny Burulas busser og private offentlige busser for at gøre offentlig transport mere behagelig. Metropolitan Kommune, der bragte 3 nye køretøjer til Burulaş-flåden i de sidste 88 år, underskrev en kontrakt med firmaet, der vandt budet på 85 nye køretøjer.


Metropolitan Kommune, der fokuserer på fysiske investeringer såsom intelligente krydsapplikationer, optimering af jernbanesystemsoptimering, nye veje, broer og kryds for at forhindre, at transport bliver et problem i Bursa, på den anden side gør offentlige transportkøretøjer mere attraktive for borgerne. Metropolitan Kommune, som har inkluderet 3 nye køretøjer i Burulaş for at forynge busflåden og gøre den mere behagelig i de sidste 88 år, inkluderer nu 85 12-meter nul-køretøjer med handicap ramper og et gavekøretøj på 8 meter. Der blev underskrevet en kontrakt mellem Bursa Metropolitan Municipality borgmester Alinur Aktaş og Mustafa Demirbaş, ejer af FSM Demirbaş Automotive Company, der vandt udbuddet på de nye busser for 112 millioner TL.

Komfort stiger

Bursa Metropolitan Kommunes borgmester Alinur Aktaş sagde, at for at gøre offentlig transport attraktiv, fra starten af ​​anlæg på T2-sporvognslinjen, overgangen til en enkelt prisanvendelse på 39 TL i søtransport, fra signalinvestering, der vil reducere ventetiden til 2 minutter i Bursaray, har de implementeret vigtige arbejder såsom mikrobus- og BursaKart Mobile-projekter. fortalte. Påmindelse om, at nye veje, broovergange og jernbanesysteminvesteringer fortsætter, sagde borgmester Aktaş, ”Vi kan imidlertid ikke helt løse transportproblemet med disse fysiske investeringer. Mens vores befolkning stiger med 50-60 tusind hvert år, øges antallet af køretøjer i trafikken konstant. Først og fremmest er vi nødt til at sprede den offentlige transportkultur i Bursa. Til dette skal vi gøre offentlig transport attraktiv og behagelig for vores folk. Af denne grund opretter vi konstant nye linjer og fornyer køretøjer til offentlig transport. Efter de 3 nye køretøjer, vi har købt i de sidste 88 år, er udbudsprocessen for vores 85 nye køretøjer nu afsluttet, og vi underskrev en kontrakt med virksomheden. Vores flåde vil stige til 547 køretøjer med nye køretøjer. Vi planlægger både at reducere tætheden og føde de nødvendige linjer med disse nye køretøjer. "Godt for vores Bursa."


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer