Stedfortræder Tanal flyttede Şanlıurfa højhastighedstogprojekt til parlamentet

Stedfortræder Tanal flyttede Şanlıurfa højhastighedstogprojekt til parlamentet
Stedfortræder Tanal flyttede Şanlıurfa højhastighedstogprojekt til parlamentet

Stedfortræder Tanal flyttede Şanlıurfa højhastighedstogprojekt til parlamentet; CHP Istanbul-stedfortræder Mahmut Tanal bar højhastighedstogprojektet, der sagde, at Şanlıurfa ville blive inkluderet, til parlamentet. Tanal bad ministeren for transport og infrastruktur Adil Karaismailoğlu om at svare og forelagde et parlamentarisk spørgsmål til parlamentet.


”Højhastighedstog og andre moderne jernbanetransportkøretøjer har været på dagsordenen siden 2009 i hele vores land. På trods af passagen på omkring 11 år udføres højhastighedstogtjenester på begrænsede afstande i hele vores land og kun i provinserne Ankara, Konya, Istanbul og Eskişehir. I de nyheder, der blev afspejlet i pressen tidligere, blev det afspejlet, at der i 2020 vil mange højhastighedstog og andre moderne jernbanetransportkøretøjer begynde at betjene. På trods af slutningen af ​​halvperioden i 2020 er højhastighedstoget og andre moderne jernbanesystemer imidlertid taget i brug i de regioner, der hævdes at blive taget i brug. ”Tanal stillede ministeren Karaismailoğlu følgende spørgsmål.

  1. Er der et projekt til Şanlıurfa-provinsen for højhastighedstog og andre moderne systemer fra dit ministerium?
  2. Er dette projekt blevet udbudt? På hvilket tidspunkt er byggeprojektet?
  3. Hvis buddet blev afgivet, på hvilken måde blev buddet afgivet, og hvilket tilbud blev der vundet? Hvis buddet ikke er afgivet, på hvilken dato planlægges det?
  4. Hvornår er projektets afslutningsperioder planlagt af dit ministerium eller bestemt i udbudsbetingelserne?
  5. Mens højhastighedstogprojektet Mersin-Adana-Osmaniye-Gaziantep blev udbudt i juli 2020, i hvilken virkelighed er provinsen Şanlıurfa inkluderet i dette projekt? Er påstandene om, at Şanlıurfa-provinsen blev udelukket fra projektets rækkevidde, sande?
  6. Mens ruten til Gaziantep-Şanlıurfa-Mardin-højhastighedstogprojektet er blevet annonceret, og der er udsagn om, at det vil blive afsluttet i 2020, afspejles påstandene i pressen om, at dette projekt er blevet annulleret sandt?
  7. Hvis det pågældende projekt blev annulleret, med hvilke værktøjer?

sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer