Gode ​​nyheder om kryds fra flere etager fra Büyükkılıç

Gode ​​nyheder om kryds fra flere etager fra Büyükkılıç
Gode ​​nyheder om kryds fra flere etager fra Büyükkılıç

Metropolitan borgmester Dr. Memduh Büyükkılıç erklærede, at der vil blive bygget et kryds på flere niveauer på det punkt, hvor general Hulusi Akar Boulevard, kendt som Furkan Doğan Crossroads offentligt, krydser Aşık Veysel Boulevard, og sagde: "En uafbrudt trafik vil blive leveret i krydset mellem jernbanesystemet og hjulkøretøjer."


I sin erklæring erklærede borgmester Büyükkılıç, at på det punkt, hvor general Hulusi Akar Boulevard, planlagt som en alternativ vej til Sivas Boulevard, som er den vigtigste arterie på den øst-vestlige akse i byen, krydser den med Asik Veysel Boulevard, trafiktætheden af ​​gummikøretøjer.

Borgmester Büyükkılıç erklærede, at den nuværende jernbanesystemlinje, der passerer gennem dette kryds, øger densiteten, og sagde, at det ses, at densiteten når høje niveauer, især om morgenen og aftenens spidsbelastningstimer: ”Vi gennemførte en omfattende undersøgelse for at eliminere dette problem og fastslog den mest passende krydsningsmodel på flere niveauer for regionen. Talas Anayurts nye jernbanesystemlinje, som er planlagt til at blive startet på at blive bygget på General Hulusi Akar Boulevard, til den eksisterende jernbanesystemlinje på Aşık Veysel Boulevard, har vi lavet vores fremtidige planlægning ved at beregne trafiktætheden, ”sagde han.

Borgmester Büyükkılıç, der erklærede, at det mest ideelle etage kryds blev designet som et resultat af arbejdet med tekniske teams, sagde: ”På dette kryds i flere etager var general Hulusi Akar Boulevard-akslen planlagt som en undergang for gummihjulede køretøjer, og for venstresving ved krydset var 2 U-type køretøjer på Asik Veysel Boulevard Undergangen er planlagt ”.

Borgmester Büyükkılıç erklærede, at udbuddet til krydset med flere etager vil blive afholdt mandag den 26. oktober og ønsker, at krydset i flere etager, som vil give en uafbrudt trafiktjeneste, når det er afsluttet, vil være til gavn for befolkningen i Kayseri.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer