Indehaver af autoriseret SunExpress-erhvervsdrivende

Indehaver af autoriseret SunExpress-erhvervsdrivende
Indehaver af autoriseret SunExpress-erhvervsdrivende

Turkish Airlines var nummer to, efter at flyselskabet SunExpress har forpligtet sig til et akkrediteret certifikat i Tyrkiet


SunExpress, et joint venture mellem Turkish Airlines og Lufthansa, blev tildelt det autoriserede økonomiske operatørcertifikat (YSS) i september 2018 som et resultat af det arbejde, det designede i sidste kvartal af 2020 og udført med bidrag og støtte fra mange afdelinger inden for virksomheden.

Mens SunExpress blev det andet selskab i den tyrkiske luftfartssektor, der havde YSS-certifikatet efter Turkish Airlines, var det et af de 4 virksomheder, der blev certificeret med dette certifikat sammen med virksomheder, der opererer i logistiksektoren i Antalya. Fra 2020 har virksomheden tildelt 520 af dette dokument til Tyrkiet.

Hvad er et autoriseret økonomisk operatørcertifikat?

"Autoriseret økonomisk operatør", hvis engelske navn er 'Autoriseret økonomisk operatør' (AEO) Det er en internationalt anerkendt status, der gives til pålidelige virksomheder, der korrekt implementerer deres toldforpligtelser, hvis registreringssystem er regelmæssigt og sporbart, opfylder økonomisk tilstrækkelighed, sikkerheds- og sikkerhedsstandarder og kan udføre autokontrol. Visse bekvemmeligheder og privilegier gives til virksomheder med denne status i toldansøgninger. Derfor udgør begrebet autoriseret ansvar et af hovedelementerne i den fremtidige internationale udenrigshandelsstruktur.

Ud over fordele som tids- og omkostningsbesparelser i import- og eksportprocesser, positivt bidrag til operationelle kapaciteter, øget konkurrenceevne på internationale markeder, øget brandværdi og pålidelighed, har virksomheder med autoriseret økonomisk operatørcertifikat også mulighed for at drage fordel af statusprivilegier i lande med aftaler om gensidig anerkendelse. Det sker.

I dag er der 19.001 virksomheder i Den Europæiske Union og 11.605 i USA, der har fået tildelt et autoriseret økonomisk operatørcertifikat (YYS).

 


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar