TCDD Tasimacilik General Manager Yazıcı er i Afyonkarahisar

TCDD Transport General Manager Yazıcı er i Afyonkarahisar
TCDD Transport General Manager Yazıcı er i Afyonkarahisar

Kamuran Yazıcı, General Manager for TCDD Taşımacılık AŞ, fortsætter sine studieture. Denne gang var Yazıcıs stop Afyonkarahisar Regional Directorate og arbejdspladser i de omkringliggende provinser.


Mens han gik til Afyonkarahisar-regionen, besøgte daglig leder Kamuran Yazıcı også Eskişehir Training Center, som er det eneste træningscenter, der tilhører TCDD Taşımacılık AŞ, i Eskişehir og modtog information om træningsprogrammer. Efter at have mødt de maskinister, der er uddannet i centrum, understregede Yazıcı, at uddannelse af mekanik er meget vigtig og sagde, at det mekaniske erhverv er et erhverv, der kræver stort ansvar og opmærksomhed.

Yazıcı, der flyttede fra Eskişehir til Afyonkarahisar Regional Directorate, besøgte også arbejdspladserne på hans rute og foretog også undersøgelser hos Değirmenözü Fyldningsfaciliteter og logistikchef.

Under hans tur til Yazıcı, Kütahya og kvælstofvirksomheder blev Seyitömer (Çelikler) Lignite Plant Filling Facilities, Tavşanlı, Emirler og Tunçbilek virksomheder og Garp Lignite Plant Filling Facilities også besøgt.

Han holdt et møde i Afyonkarahisar Regional Directorate med NGO-repræsentanter, som han ikke forsømte på hver tur.

Yazıcı understregede, at det er meget vigtigt at se værkerne på stedet med inspektionsture og at mødes en-til-en med personalet, der udfører det job, og sagde: ”Vores job er at levere transporttjenester 7/24, 365 dage. Dette er slet ikke let. Jernbane er et system med strenge regler og disciplin. Koordinering er meget vigtig. Derfor er arbejdet hos hver jernbanebror, der betjener det 12 tusind kilometer lange jernbanenet, meget vigtigt. Vi sidder ikke ved vores bord og kommer på besøg hos vores kolleger overalt i vores land, og vi stræber efter, hvordan vi kan tilbyde bedre og bedre service. Jeg sender min kærlighed til alle mine jernbanebrødre. " sagde.

Yazıcı besøgte også lokomotivvedligeholdelsesværkstedet i Afyonkarahisar, Wagon Vehicle Maintenance Workshop og logistikdirektorater for TCDD Tasimacilik-arbejdspladser og Afyon Cement Factory, Pheasant Saydingi og Dinar Acarlar Wagon Industry, som er i tæt kontakt med den private sektor.

TCDD Tasimacilik General Manager Kamuran Yazici sidste stop var arbejdspladserne i Burdur.

Dette diasshow kræver JavaScript.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer