TCDD Tasimacilik bærer 170 tusind ton fragt med 80 bloktog om dagen

TCDD Tasimacilik bærer 170 tusind ton fragt med 80 bloktog om dagen
TCDD Tasimacilik bærer 170 tusind ton fragt med 80 bloktog om dagen

Kamuran Yazıcı, generaldirektør for TCDD Transportation, deltog i det 30. økonomi- og logistikktopmøde, der blev afholdt i Istanbul den 2020. september 5.


Yazıcı: "Med de hygiejneforanstaltninger, der er truffet, menneskelig kontaktløs transport og de udførte kommercielle aktiviteter, steg international jernbanegodstransport med 7 procent i årets første 2019 måneder sammenlignet med samme periode i 36 og nåede 2 millioner 133 tusind tons."

På topmødet, hvor repræsentanter for logistikindustrien deltog, blev virkningerne af Kovid 19-udbruddet på logistik-, transport-, transport- og luftfragt sektorer drøftet.

I forbindelse med åbningen af ​​topmødet påpegede generaldirektør Yazıcı, at jernbanetransport under pandemiprocessen spiller en meget vigtig rolle for at sikre kontinuitet i handelen og sagde, at international jernbanetransport er steget i denne proces.

"TCDD Tasimacilik bærer 170 tusind ton gods med 80 bloktog om dagen"

Yazıcı understregede, at TCDD's generaldirektorat for transport er det førende brand inden for logistikindustrien som en "jernbanetogoperatør". Ud over organisationens vigtige aktiviteter inden for logistikområdet; Han sagde, at han udførte operationer med højhastighedstog, konventionelle hovedlinjer og regionale tog, Marmaray og Başkentray, vedligeholdelsesreparation og eftersyn af jernbanekøretøjer.

Yazıcı rapporterede, at de udfører passager- og logistiktransporttjenester på 1.213 stationer, 11 stationer og 590 stop på i alt 12 tusind 803 kilometer jernbanenet, herunder 134 kilometer højhastighedstoglinjer og 255 tusind 395 kilometer konventionelle linjer.

Daily transporterede i gennemsnit 170 Seferle bemærkede, at 80 tusind tons gods flyttede printeren, hvilket gjorde Tyrkiet til den mållogistiske base, sagde, at de fortsatte med at støtte jernbanetogoperatører i den private sektor.

"8 tusind tons fragt flyttet i Marmaray på 162 måneder"

Kamuran-printer, initieret af Kinas initiativ "A Generation A Way" -projekt om, at Kina end til Europa 14 tusind kilometer, består af en korridor og Tyrkiet, der angiver, at ligger i hjertet af denne korridor, denne korridor Baku-Tbilisi-Kars (BTK) jernbane Han understregede, at der blev leveret uafbrudt jernbaneforbindelse mellem de to kontinenter med Marmaray-projektet.

"8 tusind tons last flyttet i BTK i de første 320 måneder"

Yazıcı, der erklærede, at der indtil videre er transporteret 650 tusind tons gods på jernbanelinjen Baku-Tbilisi-Kars og 8 tusind tons gods i de første 320 måneder, gav følgende oplysninger:

”20 tusind tons fragt forventes at blive transporteret i 500 tusind containere inden årets udgang. Det sigter mod at transportere 3,2 millioner ton gods årligt på mellemlang sigt og 6,5 millioner ton på lang sigt på BTK-jernbanelinjen. At passere godstog fra Marmaray, som muliggør uafbrudt jernbanetransport mellem de to kontinenter, er en milepæl i både tyrkisk og international jernbanetransport. "

Yazıcı, der nævner de omkostnings- og hastighedsfordele, som Marmaray leverer til godstransport, sagde, at takket være projektet blev der skabt konkurrencedygtige transportpriser for den tyrkiske producent.

"Mellem Kina og Tyrkiet fortsætter godstransportopstigeren"

I november 2019, der minder om den første kontinuerlige godstransport mellem Kina og Europa, der var printer, siden den begyndte at køre fra BTK-jernbanelinjen Kina-Tyrkiet-Europa containertogtjeneste mellem 8 rapporterede, at en vellykket blokering.

Yazıcı sagde: "I de første 8 måneder af dette år var det samlede antal godstog (både indenlandske og internationale), der passerede Marmaray 205, og mængden af ​​godstransport med disse tog var 162 tusind tons." han snakkede.

"International jernbanetransport steg 36 procent"

TCDD Transportation General Manager Yazıcı talte om virkningerne af den globale epidemi på transport- og logistiksektoren og forklarede de foranstaltninger, de gennemførte, såsom at foretage grænseovergange uden menneskelig kontakt og desinficere vognene i denne proces.

Med udtryk for, at godstransporten med Iran, som var 19 tusind tons i 2019 i Kovid-352-processen, nåede 7 tusind tons i de første 402 måneder af dette år, sagde Yazıcı, "Vi fortsætter med at arbejde med iranske jernbaner for at øge godstransporten til 1 million tons om året." sagde.

Yazıcı bemærkede med de foranstaltninger, der blev truffet på BTK-jernbanelinjen, at der også var en stigning her, “Med de hygiejneforanstaltninger, der er truffet, menneskelig kontaktløs transport og kommercielle aktiviteter, steg international godstransport med jernbane med 7 procent i årets første 2019 måneder sammenlignet med samme periode i 36 og nåede 2 millioner 133 tusind tons. " han snakkede.

Omtalen af ​​Tyrkiets jernbanetransport i printerens fremtidige planer, "TCDD Transportation, vores projekter af jernbanen i vores markedsandel ved at gennemføre 2023 persontransport med 3,8 procent, lasttransporten 10 procent, 2035't til de 15 procent af passagererne, det sigter mod at nå 20 procent i belastning. " brugte udtrykkene.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer