Thyssenkrupp Asansör blev leverandør af elevatorer og rulletrapper til 2 metrolinjer i Istanbul

Thyssenkrupp Asansör blev leverandør af elevatorer og rulletrapper til 2 metrolinjer i Istanbul
Thyssenkrupp Asansör blev leverandør af elevatorer og rulletrapper til 2 metrolinjer i Istanbul

thyssenkrupp Asansör vandt budene på elevatorer og rulletrapper til metrolinjerne Ataköy-İkitelli og Kirazlı-Bakırköy IDO.


thyssenkrupp Elevator giver en mobilitetsløsning til disse to nye metrolinjer med i alt 71 elevatorer, 216 rulletrapper og 6 gangbroer i bevægelse.

thyssenkrupp Elevator er blevet elevator, rulletrappe og rulletrappeudbyder af Ataköy-İkitelli Metro, der skal implementeres af Istanbul Metropolitan Municipality og Kirazlı-Bakırköy IDO Metro (IS: METRO) linjer, projektet fra transportministeriet. Inden for rammerne af udbuddet vil thyssenkrupp Elevator tillade befolkningen i Istanbul at rejse hurtigt og sikkert med 45 elevatorer, 116 rulletrapper, 6 bevægelige gåture til metrolinjen Ataköy-İkitelli, 26 elevatorer og 100 rulletrapper til metrolinjen Kirazlı-Bakırköy.

I de nye metrolinjer, som vil være et af de vigtigste projekter i byen med deres stop og længder, vil høj ydeevne og høj bæreevne Victoria-rulletrapper anvendes i metroprojekter i Europa, Asien og Amerika. Den tunge Victoira-rulletrappe, designet til uafbrudt service og mobilitet 7 timer i døgnet, 24 dage om ugen, giver brugerne en høj sikkerhedsmulighed under alle klimatiske forhold. Elevatorerne, der er udviklet til høj sikkerhed og bæreevne, vil være en løsning på mobiliteten i områder såsom metroen med funktionen 180 bevægelser i timen samt at opfylde europæiske normer.

Metrolinjerne, som er planlagt at være færdige i 2022 og åbne for Istanbul-befolkningen, vil have en samlet længde på 28 km, 19 stationer og en kapacitet på 105 tusind passagerer i timen. Takket være de hurtige overførselspunkter til Metrobus, Marmaray, Başakşehir-Kirazlı og Aksaray-Airport metro, vil den europæiske side blive forenet fra øst til vest.

"Vi sigter mod at starte forsamlinger i november"

İsmail Polat, administrerende direktør for thyssenkrupp Elevator, sagde: ”Med vores elevatorer, rulletrapper og bevægelige gangbroer vil vi betjene en travl linje med mere end 100 tusind menneskers omsætning i timen. Ud over at forbinde kritiske punkter i Istanbul, hvor millioner af mennesker bor, vil disse to linjer også støtte det sociale og økonomiske liv. Af denne grund er disse to metrolinjer et ekstremt vigtigt og referenceprojekt for os. Vi startede produktionen af ​​elevatorer og rulletrapper til disse projekter, som afsluttes i 2022 og åbnes til service for befolkningen i Istanbul. Vi tilstræber at starte samleoperationer fra november. Vi er stolte af at konstatere, at 70 procent af alle metrolinjer i Istanbul leveres af brandet thyssenkrupp Elevator. Især i en sådan storby er et effektivt transportsystem meget vigtigt. Istanbul vil spille i den øverste liga for europæiske megabyer inden for mobilitet i byer ”.

Både i Tyrkiet og i verden, især med tunge produkter som underjordisk, hvor menneskelig trafik er ekstremt travl i kritiske projekter foretrækkes ThyssenKrupp Elevator, hvilket betyder højteknologiske og højsikkerhedsprodukter.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar