To nye indenlandske systemer til de tyrkiske væbnede styrker

To nye indenlandske systemer til de tyrkiske væbnede styrker
To nye indenlandske systemer til de tyrkiske væbnede styrker

Præsidentskabets forsvarsindustri Præsident Prof. Dr. İsmail Demir annoncerede, at bærbar overvågning og vedvarende energidrevet bærbar overvågning, mobil energiproduktion og lagringssystemer blev gjort tilgængelige for TAF via sociale mediekonti.


Borgmester Demir sagde, ”Med det solcelledrevne lokale kamerasystem GÜKAS øges overvågningen af ​​vanskeligt tilgængelige områder. Systemet med bevægelsesdetekteringsfunktion sender billeder op til 15 km trådløst uden behov for yderligere energikilde og kan programmeres mod elektronisk fastklemning. " sagde.

I sin deling erklærede han også, at takket være de hybridkraftstøtteenheder baseret på vedvarende energi, som er et andet system introduceret til basisarealerne, kan strømbehovet fra drone, radio, batteri og optiske systemer i basisområderne dækkes uden afbrydelse.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer