Tofas eksporterer teknik til verden

Tofas eksporterer teknik til verden
Tofas eksporterer teknik til verden

Tofas i Tyrkiet har lanceret et globalt produkt med en vigtig rolle i projektets F & U-center, der udfører betydelig teknisk eksport. Som med modellerne Fiat Doblo, Fiorino og Egea spiller Tofas F & U-ingeniører en aktiv rolle i produktudviklingsprojekterne for FCAs modeller produceret i forskellige regioner i verden samt endelig produktudvikling. Mens ansvaret for Tofas F & U inden for ingeniørstudier inden for Fiat Chrysler Automobiles (FCA) fortsætter med at stige; I 2019 deltog 115 ingeniører fra Tofas R&D i FCAs globale ingeniørstudier. I 2020 vil dette antal stige til 200.


Tyrkiets eneste bilfabrik producerer erhvervskøretøjer, begge passagerer Tofas, ingeniøreksport gør med mere end 25 års historie med F & U-centre. Tofas F&U, som har spillet en vigtig rolle i produktudviklingsundersøgelser af modeller som Doblo, Fiorino og endelig Egea, som har bidraget væsentligt til eksporten af ​​landet, påtager sig også ansvaret for ingeniørstudier af mange forskellige modeller i FCA (Fiat Chrysler Automobiles) -verdenen. I Tofas F&U, som fortsætter med at øge sin indsats inden for dette omfang, deltog 2019 ingeniører i FCAs globale ingeniørstudier i 115, mens dette antal er planlagt til at nå 2020 mennesker i 200.

I denne succes med Tofaş, som har det næststørste F & U-center for FCA efter Italien i EMEA-regionen, er RAM-mærket version af Fiat Doblo, som blev bestilt i 2014 med en investering på 360 millioner dollars til Nordamerika og Canada markeder, ProMaster City. og styringen af ​​produktudviklingsprocessen i Egea-modelfamilien, der blev lanceret i 2015 med en investering på 1 mia. $, spillede en vigtig rolle. Fra og med 2018 udvidede omfanget af Tofas succesrige ingeniørindsats yderligere med Tofas F & U-ingeniører, der tog ansvaret for produktudvikling og idriftsættelse af FCAs modeller produceret i forskellige regioner i verden.

"Vi åbnede op for verden med globale projekter"

At give information om emnet, sagde Tofas CEO, Cengiz Eroldu, ”At tage det internationale ansvar for hele eller dele af en bil kræver både en passende infrastruktur og kompetent teknik. Tyrkiet har opnået mange første i Tofas-bilindustrien; Det har viden og alle de nødvendige kompetencer til at imødekomme alle disse muligheder. I de senere år har vi åbnet op for verden ikke kun med hensyn til produkter, men også inden for teknik med vores succesrige projekter som Doblo, Fiorino og Egea, hvor vi har spillet vigtige roller fra ingeniørdesign til markedsstart. Bag disse resultater ligger den betydning, vi tillægger F&U og de investeringer, vi har foretaget. Cirka 15 ansatte er ansat i vores center, hvor vi brugte 1,6 milliarder euro på F&U i de sidste 500 år.

"Vi bidrager til økonomien i landet med ingeniøreksport såvel som endelige produkter"

Cengiz Eroldu tilføjede, at de tekniske præstationer for Tofas har fået en vigtig plads i FCA-verdenen over tid, ”Vores F&U, der nøje følger bilteknologier og har kompetence til at udvikle køretøjer fra bunden, har vigtige ansvarsområder i FCAs modeller, der vil blive produceret og markedsført mange steder i verden. tager. Takket være disse eksterne projektaktiviteter, som vi har udført, får vi taknemmelighed for vores interessenter i FCA-verdenen, og vi er stolte af at bidrage til den nationale økonomi med ingeniøreksport såvel som endelige produkter. På den anden side er vi glade for at bære tyrkiske ingeniørers kompetence og succes til verden med forskellige projekter. " brugte udtrykkene.

Tofas F & U-signatur i mange faser fra ingeniørdesign til prototype, virtuel / fysisk verifikation.

Tofas F&U påtager sig ansvar inden for mange forskellige områder såsom design af komponenter og systemer til forskellige projekter i FCA-verdenen, virtuelle / fysiske verifikationer, prototyper til bænk- og vejtest. Tofas F&U har betydelig viden inden for krops- og elektronikingeniør og tager vigtige skridt mod at blive et teknisk eksportcenter for globale produktprojekter.

 


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer