Produceret i Tyrkiet, Anadolu Isuzu NPR10 første indenlandske el-køretøj

Produceret i Tyrkiet, Anadolu Isuzu NPR10 første indenlandske elektriske køretøj
Produceret i Tyrkiet, Anadolu Isuzu NPR10 første indenlandske elektriske køretøj

som vil være placeret på et separat sted for ren transport i Tyrkiet, den første 100 procent elektriske lastbil NPR 10 EV-model produceret i landet. At ASELSAN deltog i lastbilens F & U-proces, der blev lanceret over hele verden, er en anden faktor, der øger forretningens betydning. I Isuzu-batteri foretrækker det opmærksomhed om at skabe et forretningspartnerskab med et tyrkisk brand, Altınay, for at understrege ordet lokal.

Anadolu Isuzu NPR10 EV Tekniske specifikationer


Alle F & U, design og produktion af NPR 10 EV blev udført af Anadolu Isuzu. Aselsan-partnerskabet blev leveret i køretøjets elektriske motor med højteknologi, og et tyrkisk mærke Altınay blev brugt i batteriernes præference. Aselsan underskrev elmotor; strømforsyningssystemer som en permanentmagnet synkron elektrisk motor understøttet og styret af motorstyringsenhed, strømfordelingsenhed, køretøjsstyringsenhed og DC / DC-omformere er udviklet specifikt til dette projekt. Altinay-batterier kan genoplades hurtigt på kort tid, som f.eks. 4-timer i AC-opladeren, mens DC-specialladere kan blive fuldt opladede på meget kortere tid.

NPR 10 EV har to batterisystemer, der kan oplades ved fuld kapacitet i en 4-time med AC-oplader og 30-minut med DC-oplader. Der er i alt 168 celler, hver med 336 celler.

NPR 100 EV, den første model og den første% 10 indenlandske elbil af det fremtidige hybrid- og elkøretøjs produktsortiment, der skal præsenteres af Anadolu Isuzu, blev realiseret med en investering på 4 millioner USD og arbejdet hos et specielt team af 70-folk.

Tyrkiets første indenlandske elektriske lastbiler, som vil tilbyde en ny løsning til kulstofemissioner i transport med by- NPR 0 10 EV kan gå med 110 km fra en fuld opladning.

NPR 100 EV med 10 elektrisk motor procent, 6.6 ton bæreevne, 335 BG og 1500 Nm drejningsmoment, stor kabine, høj manøvredygtighed er kandidaten til at være det ideelle køretøj til bytransport.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar