Producerede 800 tusind mennesker i Tyrkiet, der spillede mobilspil

Producerede 800 tusind mennesker i Tyrkiet, der spillede mobilspil
Producerede 800 tusind mennesker i Tyrkiet, der spillede mobilspil

Mobilspil udviklet af tyrkiske udviklere tiltrækker mere opmærksomhed end verdensgennemsnittet. Først når vi ser på hvert spil via Android-mobilstatistikker produceret i Tyrkiet, blev gennemsnittet downloadet 800 tusind gange. Dette tal er næsten det dobbelte af det globale gennemsnit på 423 tusind.


Tyrkiets spilmarked er gennemsnittet på vej til at opnå 1 milliard dollars i omsætning hvert år. Mere end halvdelen af ​​denne omsætning genereres af mobilspil. Den tyrkiske mobile spilindustri når ud til mere end 30 millioner lokale og hundreder af millioner udenlandske spillere. Downloader på Google Play og udgivet af 759 tusind 470 personer som de gennemsnitlige mobilspil udviklet i Tyrkiet.

Der er 2 584 tyrkiske spiludviklere på Google Play

Når kun Google Play-statistikker undersøges, ses det, at 169 137 af 2 854 spiludviklere er tyrkiske udviklere. I betragtning af at der kun tages hensyn til tyrkiske adresser i denne statistik, antages det, at dette tal er meget højere. Tyrkiske spil tiltrækker opmærksomhed ikke kun i antal, men også efter brugernes smag. Mens mobilspil scorer 5 ud af 3,70 stjerner på det globale gennemsnit, er stjernegennemsnittet af spil produceret af tyrkiske udviklere 3,91.

Tyrkiet vil vokse med støtte fra spilindustrien

IFASTURK Education R&D and Support Founder Mesut Şenel sagde, at kun 3 procent af tyrkiske udvikleres spil betales i henhold til Google Play-statistik, ”Ca. 87 procent af spilene på det tyrkiske marked for mobilspil indeholder annoncer. Dette er en højere værdi sammenlignet med verden, hvor 73 procent af spil har annoncer. 28 procent af tyrkiske udviklere bruger betalinger i appen til at tjene penge. Dette er over verdensgennemsnittet. Spilindustrien har et enormt potentiale. I de kommende år vil vi se accelerationen af ​​denne sektor med "Computerspil-mobil applikationsudviklingssupport" initieret af handelsministeriet til spil- og applikationsinitiativer. Som IFASTURK vil vi fortsat støtte iværksættere til at skabe deres egne mærker og drage fordel af incitamenter og konsulenttjenester. Flere iværksættere er nødvendige for at spilindustrien kan øge sin andel i landets økonomi. " sagde.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer