TAI nationaliserede et andet produkt i forsvarsindustrien

TAI nationaliserede et andet produkt i forsvarsindustrien
TAI nationaliserede et andet produkt i forsvarsindustrien

Tyrkisk luftfartsindustri (TAI) fortsætter med at udvikle nye produkter med sin banebrydende vision inden for forsvars- og luftfartsøkosystemet.


Med den nyudviklede software fra TAI-ingeniører er det nu muligt at realisere det visuelle og logiske design af flycockpitsystemer med lokale og nationale kildekoder. Takket være softwaren IMODE giver den mulighed for at oprette grafiske og logiske modeller af cockpit-displaysystemer og algoritmer under samme tag gennem visuelle elementer, til at udføre simuleringer af disse modeller og til at producere deres koder. TUSAŞ, der har underskrevet adskillige projekter inden for luftfart for at reducere udenlandsk afhængighed i forsvarsindustrien, har til formål at udvikle softwaredesign og udviklingsværktøjer, der anvendes som importeret, med sine egne midler for at tilføje projektspecifikke krav og reducere omkostninger.

TAI er en vigtig del af forsvarsindustriens økosystem, F & U-aktiviteter vil give merværdi til Tyrkiet under tidligere importerede produkter og softwaregrænser til at udvikle med lokale og nationale ressourcer fortsætter med at arbejde resolut. Takket være softwaren kaldet "IMODE", der er udviklet af TAIs talentfulde ingeniører efter mere end 2 års indsats, sigter den mod at erstatte modelbaserede softwareudviklingsværktøjer, der er meget anvendte i forsvarsindustrien, især inden for luftfart og rum.

Det første forsøg med Tyrkiets jettræner og angrebslette fly vil blive bestemt konceptuelt på tidspunktet for design af hürjet-skærme i den nærmeste fremtid i den software, der hovedsageligt anvendes Flights National Combatant udviklet af TAI, helikoptere og andre fly er målrettet til brug i deres projekter.

Om tyrkisk luftfartsindustri

Tyrkiske luftfartsindustrier, faste og roterende vingeluftplatforme fra ubemandede luftfartøjer og rumsystemer op til integration af luftfart og design af luftfartssystemer, udvikling, modernisering, fremstilling, integration og livscyklusstøtte i Tyrkiets teknologicenter Det er blandt de globale aktører inden for luftfarts-, rum- og forsvarsindustrien.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer