Ubegrænset internet fra IMM på Republikkens dag

Ubegrænset internet fra IMM på Republikkens dag
Ubegrænset internet fra IMM på Republikkens dag

På grund af republikkens 97-års jubilæum fjerner IMM kvoterne for Istanbuliterne den 28. og 29. oktober. Istanbulites vil være i stand til at drage fordel af IMM Wi-Fi-tjeneste ubegrænset før Republikkens dag og dagen før.


IMM Wi-Fi-tjenesten leveret af IMM-datterselskabet ISTTELKOM vil være ubegrænset på grund af republikkdagen den 29. oktober. Den service, der tilbydes inden for rammerne af fejringen, der afholdes på republikkens 97-årsdag, vil fortsætte i to dage. Istanbulites vil være i stand til at oprette forbindelse til IMM Wi-Fi-tjeneste gratis den 28. og 29. oktober uden kvote. Alle IMM Wi-Fi-punkter i hele Istanbul kan bruges fra applikationen.

4 millioner brugere

Den øgede servicekvalitet ved at styrke infrastrukturen i Tyrkiets største gratis Wi-Fi internetnetværk IMM, antallet af abonnenter nåede 4 millioner. Antallet af brugere af IMM Wi-Fi, der i øjeblikket betjener et gennemsnit på 7 tusind brugere ved 679 tusind 100 adgangspunkter, forventes at stige med nye placeringer, der skal tilføjes. I gennemsnit er 3 lokale og 700 udenlandske nye brugere registreret til IMM Wi-Fi hver dag.

30 GB gratis internet pr. Måned

IMM Wi-Fi-tjeneste giver 2 gigabyte gratis internetservice pr. Måned med en hastighed på 1 megabit om dagen og en kvote på 30 gigabyte til Istanbul-beboere på andre dage. Fra IMM Wi-Fi-tjenesten udføres et gennemsnit på 200 terabyte download og 25 terabyte upload hver måned.

Rusland, Tyskland, Iran og England har mest gavn af IMM-Wi-Fi fra andre landsborgere. De mest foretrukne placeringer er Beyoğlu İstiklal Caddesi, Sultanahmet, Kadıköy, Eminönü-pladsen og Taksim Atatürk-biblioteket.

 

Prestigefyldt pris over hele verden

IMM Wi-Fi, der tiltrækker stor interesse fra Istanbul-beboere og turister, der kommer til Istanbul, har for nylig vundet førstepladsen i kategorien 'Smart Cities' ved 'Telecom World Awards 2020, en af ​​verdens mest prestigefyldte priser. 16 år med prisoverrækkelsen, første gang i år på grund af udbruddet online, mens en af ​​priserne i 16 forskellige kategorier med IMM kom til Tyrkiets Wi-Fi. Juryen, der vælger priserne, evaluerer dem, der kan transformere deres sektor med teknologi på den bedste måde ved hjælp af innovation og teknologi, og udvikle og tjene sektoren med forskellige partnerskaber.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer