Parkbusser dækkede 1 millioner kilometer på 2 måned

Parkbusser dækkede 1 millioner kilometer på 2 måned
Parkbusser dækkede 1 millioner kilometer på 2 måned

Busser, der tilhører TransportationPark A.Ş., et datterselskab af Kocaeli Metropolitan Municipality, rejste 1 millioner kilometer på 2 måned. Transport: Parkbusser foretog 270 ture og 2 kilometer på hverdage med 879 miljøvenlige naturgasbiler. Busserne, der i alt dækker 81 millioner 809 tusind 2 kilometer om måneden, ser ud til at rejse rundt i verden 325 gange.

2 MILLIONER KILOMETRE BLEJET VEJ I EN MÅNED


Drevet af Kocaeli Metropolitan Municipality TransportationPark forlod kommunale busser på sort plade næsten ikke Kocaeli på det eneste sted, der ikke blev besøgt. TransportationPark, som holder servicestangen på de højeste niveauer, ødelagde ikke det gæstefokuserede servicekoncept i en dag. Ved at holde borgerne komfortable, tilgængelige og rene som deres egne køretøjer på vejen i kilometer, tilbød han dem en lykkelig rejse til enhver tid.

SUNDHEDSREGEL FØRST I KØRETØJER

Under pandemien blev busture reduceret i mange forskellige provinser, mens TransportationPark A.Ş. tværtimod øgede det ekspeditionen. Det gjorde det muligt for borgerne at rejse sundt med sloganet 'Health First, Transport Then'. Han forsømte ikke at indføre visse begrænsninger for en sund rejse i alle køretøjerne. Som et resultat af de pandemiregler, der blev truffet af Kocaeli Provincial Hygiene Board-afgørelse, fik op til 11 passagerer rejsetilladelser i Jest Brand-køretøjer, og stående passagertransport blev afskaffet.

EN SUND OG VENNLIG REJSE

Op til 55 passagerer var tilladt i Breda-køretøjer, 53 passagerer i Karsan og 88 passagerer i Man-busser. På denne måde blev færre passagerer taget, og der blev foretaget en sund, rummelig og mousserende rejse i køretøjer. Med stigningen i flyvningerne blev ingen borgere ofret i den begrænsede personbefordring af køretøjerne. Køretøjer, der øjeblikkeligt styres af kontrolcentret, har ikke lov til at tage passagerer over kapaciteten. I tilfælde af behov leveres en sund rejse kontinuerligt og kontinuerligt ved at dirigere yderligere busforbindelser.

HVER Aften er de desinficeret

Rengøringseventyret, der begynder i slutningen af ​​ekspeditionen, fortsætter indtil det første lys om morgenen. Busserne, der bliver mødt af rengøringshæren i garagerne Gebze, Plajyolu og Körfez, rengøres en efter en. De punkter, som passagerer kommer i hyppig kontakt med, rengøres omhyggeligt af ekspert professionelle rengøringshold. Ved slutningen af ​​rengøringen begynder desinficeringsprocessen.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer