Genopbygning af Van Ferry Port Coastal Road

Van Ferry Pier Coastal Road Reconstruction
Foto: Sehrivan Avis

Efter projektet om at udvide det jernbanemanøvrerede område, der blev foretaget af TCDD i Van Ferry Pier-området, blev det grønne område på Iskele Coastal Road revet, og siddepladserne blev revet ned i marts, og på grund af den intense reaktion fra befolkningen i Van og presset fra den lokale presse meddelte TCDD's generaldirektorat, at projektet ville blive revideret og kystvejen vil blive genopbygget. Mens arbejderne på den nye kystvej fortsatte, var det bemærkelsesværdigt, at de sammenlåsende brosten, der blev brugt i landsbyens veje, blev lagt på vejen.


Shahivan NewspaperIfølge nyheden om Sercan Cansiz fra; "Vi ønsker at returnere Iskele-kystvejen" af befolkningen i Van, der reagerede på meddelelsen om, at de grønne områder og hvilepladser i Iskele Coastal Road-området blev revet ned i marts, og at de ikke ville blive genopbygget og efter den vedvarende opfølgning af den lokale presse, Mehmet Emin Bilmez og TCDD 'Pearl Regional Manager Aliseydi Felek afholdt en pressekonference i august om emnet. Aliseydi Felek, der afgav erklæringer i marken, hvor de igangværende arbejder blev udført i guvernørens have og Iskele, erklærede, at det nye jernbanegulveprojekt vil blive revideret efter den tunge efterspørgsel fra befolkningen i Van og İskele Coastal Road vil blive genopbygget.

Kystvejen åbner i slutningen af ​​året

I en erklæring om, at kystvejen vil blive genopbygget med den trufne beslutning, sagde Felek, ”Vi har to 1,5 vogne, der er nybygget af vores regering, hvoraf den ene har arbejdet i 3,5 år og den anden i 50 år. busser kom til Iran fra hele Tyrkiet, vi bærer vores færge Disse to nye færger. Ved molen fungerer den del, vi kalder højre linje. Der er også en venstre linje. Med andre ord er der en anden havneside, hvor den anden færge lægger til, og dens veje bygges. Med andre ord, når den anden færge nærmer sig, bygger vi jernbanen, hvor vi vil slippe vognene inde i den. Vi havde ingen måde at manøvrere på for at gøre dette. Inden for projektets rækkevidde byggede vi en vej, hvor vi kan lade 3 vogne vente og manøvrere. Mens vi startede disse veje og lavede færgevejen, kalder vi denne venstre linje, fjernede vi andre siddepladser og vandreområder og tømte caféerne i overensstemmelse med brevet fra vores havnemyndighed. Med den trufne beslutning vil vi genopbygge kystvejen. Vores arbejde fortsætter. Hvis Allah tillader det, vil vi fuldføre strandarbejdet indtil udgangen af ​​året og stille det til tjeneste for befolkningen i Van ”.

ET 12-METER-BREDDE-OMRÅDE ER BETEGNET TIL KYSTVEJEN

I tråd med den reviderede beslutning i projektet blev kystvejen rekonstrueret, mens jernbanemanøvreringsarbejdet fortsatte ved Iskele. Hovedstenen, der blev brugt i landsbyens veje, blev lagt på vejen reserveret til den ødelagte Iskele Coast Road, en betonmur blev bygget og trådnet blev lagt. For kystvejen, der tidligere var ca. 20 meter bred, siddegrupper, legepladser, træer og grønne områder, blev der afsat et areal på ca. 12 meter i det nye projekt. På den anden side strækker den nye kystvej sig ikke til færgehavnen som i tidligere år, den ender ved molen.

METROPOLITANSK KOMMUN SKAL BIDRA TIL PROJEKTET

Borgere erklærede, at for den nye kystvej, der blev bygget af TCDD, skulle Van Metropolitan Kommune gribe ind og bidrage til projektet og bringe kystvejen til Van i harmoni med Lake Van med sin grønne struktur, siddegrupper og gulve, så kystvejens gamle udseende ikke øges.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer