Virusfrit luftrum, der kommer til offentlig transport

Virusfrit luftrum, der kommer til offentlig transport
Virusfrit luftrum, der kommer til offentlig transport

TransportationPark, et datterselskab af Kocaeli Metropolitan Municipality, bringer virusfrit luftrum til offentlig transport. I denne sammenhæng begyndte Metropolitan Kommune at installere UV-filterenheder på busser og sporvogne, hvor de leverer offentlige transporttjenester. Med UV-filterteknologien, der giver ren luftcirkulation, har TransportationPark også formået at bringe servicekvaliteten, den giver passagerer, til de højeste niveauer.

UV FILTER SYSTEM


Fortsat sin kamp mod Covid-19-epidemien, som har påvirket hele verden, har Kocaeli Metropolitan Municipality aktiveret et nyt system til sikker og sund rejse for borgere i offentlige transportbiler. TransportationPark, et af Metropolitan Kommunes tilknyttede selskaber, der sigter mod 'virusfrit luftrum i offentlig transport', installerer en UV-filterenhed på bussen og sporvognen, som den leverer offentlig transport.

336 BUSSER OG 18 SPORVEJER

Ultraviolet Air Filter System, som er det mest foretrukne til luftdesinfektion i operationsrum, laboratorier, der udfører avanceret medicinsk og kemisk forskning, vil blive integreret i 336 busser og 18 sporvogne, der leverer offentlig transport. Ultraviolet Air Filter System tilbyder sund transport service til passagerer. Ultraviolet luftfiltersystem, der ikke skader menneskers sundhed, rammer mikroorganismer i luften og forstyrrer strukturen af ​​mikrober med virkningen af ​​ultraviolet lys.

99 PERCENT REN LUFT

Systemet, der tilbyder 99 procent luftrensning, giver det højeste niveau af ren luftcirkulation i trikken med ultraviolette stråler. Med ultraviolet luftfiltersystem forhindres mulig epidemisk interaktion ved at ødelægge mikroorganismerne i køretøjet for sikker og sund rejse for passagerer. Pollenfiltrene i Ultraviolet Air Filter System, der er integreret i busser og sporvogne, skiftes regelmæssigt og programmatisk.

Forsøgte på TRAM

Ingeniøren og det tekniske team, der gennemfører F & U-undersøgelser i parken, prøvede UV-filterteknologi i Akçaray i en periode på 6 måneder. I denne periode blev der gennemført forskellige luftkvalitetsprøver på sporvogne. Som et resultat af testene foretaget af en upartisk, ministeriets godkendt institution blev bakterieværdien reduceret fra 59 cfu / M3 til 6 cfu / M3 og formværdien fra 6 cfu / M3 til 0 cfu / M3 takket være UV-filteret. På denne måde er luftkvaliteten ført til de højeste punkter. Med installationen af ​​UV-filteret blev det observeret, at luftkvaliteten i sporvognene blev maksimeret. Ultraviolet luftfiltersystem, der blev brugt i Akçaray, begyndte at blive integreret i 336 passagerbusser. På kort tid vil passagerbusser i Kocaeli Metropolitan Municipality også køre med et virusfrit luftrum.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer