Yahya Kaptan Yoncalı Skæringspunkt Grøn

Yahya Kaptan Yoncalı Skæringspunkt Grøn
Yahya Kaptan Yoncalı Skæringspunkt Grøn

Overbygningsarbejdet udført af generaldirektoratet for motorveje på Yahya Kaptan Yoncalı Junction Yalova og Ankara forbindelsesveje er afsluttet. Efter værkerne grønlander Kocaeli Metropolitan Municipality regionen ved landskabspleje.

400 ton jord lagt


Generaldirektoratet for motorveje udførte et overbygningsarbejde på Yahya Kaptan Yoncalı-krydset. Arbejdet er afsluttet, hvor køretøjstrafikken midlertidigt gives til alternative ruter. Efter værkerne begyndte Kocaeli Metropolitan Kommunes parker og haver afdelingsteams landskabspleje. Inden for værkerne blev der lagt 400 tons jord i regionen.

Antallet af grønne områder øges

Træplantning, spiring og vandingssystem vil snart blive foretaget ved krydset, hvor der lægges jord. Mens kanterne på kryds og veje er beriget visuelt med miljøarrangementerne, sigter det til, at de skabte grønne områder vil udvide og bidrage til byens naturlige rigdom og levende befolkning.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar