Indenlandske og nationale flyvende bil Tusi startede testkørsler

Indenlandske og nationale flyvende bil Tusi startede testkørsler
Indenlandske og nationale flyvende bil Tusi startede testkørsler

Den indenlandske flyvende bil "Tusi", opkaldt efter Nasirüddin Tusi, en af ​​de vigtige islamiske forskere i det 13. århundrede og udviklet af Institut for Mekatronik ved Istanbul Gelişim Universitet, startede testkørsler.

Med den udviklende teknologi er der nu mange udviklinger, som biler vil rejse både på land og i luften i fremtiden. I denne forstand arbejder mange institutioner og organisationer fortsat med den teknologiske infrastruktur og afslører eksempler. Istanbul Universitets Mekatronik Udviklingsafdeling for at holde trit med den globale udvikling og også støtte den nationale flyvende bilteknologi fungerer stadig i Tyrkiet i mange år. Den flyvende bil Tusi, der første gang mødtes med teknologilefter i 2019 på TEKNOFEST og blev meget værdsat, startede også testkørsler i år. Køretøjet, der med succes afsluttede de indendørs testkørsler, foretog en testkørsel i åbent område på Başakşehir Şehit Erdem Özçelik Stadium. Når de sagde, at de vil fortsætte alle de nødvendige studier til køretøjet efter testkørslene, sagde lektor Umut Us i Mechatronics-afdelingen: "Vi vil starte mere ambitiøse flyvetest efter vores forsøg."

"VI FÅR DE RESULTATER, VI ØNSKER"

Umut Us, der leverede detaljerede oplysninger om Tusi og også var en F & U-ingeniør ved universitetets teknologioverførselskontor, sagde: ”Køretøjet er i øjeblikket bygget på en hexacopter-infrastruktur med 6 motorer og dets nuværende vægt er 100 kg, og det kan rejse en person på 80 kg. Med hensyn til fly rækkevidde har den en rækkevidde på 30 kilometer i luften og 160 kilometer på land. Den drives af elektricitet og kan flyve i 2-2.30 minutter med en trykværdi på ca. 180 kg efter en opladning på 8-9 timer. Vores testflyvninger er i øjeblikket omkring 10 meter. Når vi overskrider en vis grænse, aktiveres vindmodstanden i luften. Da det er den første prototype, kan jeg sige nok til os. Når vi tager disse som basis, opnår vi de resultater, vi ønsker, ”sagde han.

"VI LAGER FLERE KLASSIFICEREDE FLYTESTER"

Us sagde også, at de er meget tilfredse med universitetets støtte og sagde, ”Takket være vores universitets innovative tilgang arbejder vi på mange projekter med vores holdkammerater, og vi er kommet så langt. Faktisk startede designprocessen af ​​vores flyvende bilprojekt i 2018. Efter at have forladt forskellige produktionstrin kom det til testfasen. Vi gennemførte faktisk vores indendørs testflyvninger. Vi gennemførte også forskellige undersøgelser af vores udendørs flyvninger. Fra i dag kan jeg sige, at vi vil udføre en langt mere ambitiøs flyvetest ”.

"ET PROJEKT FOR FREMTIDEN"

Til sidst sagde Us, ”Vi laver ikke flyvende bilprojektet bare for at sige, at vi har gjort det, det er et projekt, vi gør for fremtiden. Vi planlægger at gøre dette realiserbart med forskellige investeringer i fremtiden, og vi vil virkelig gøre vores flyvende bil til en rejsbar struktur ved at få en person ind. Som du nu ved, er transport af mennesker i overensstemmelse med reglerne for civil luftfart en vanskelig og besværlig proces. Derfor foretager vi vores test ved at placere dem i en vægt på 80 kg, ”sagde han.

Universitetet erklærede, at testene, der var tilfredse med at køre, mens formand Abdulkadir ivrig, "som Tyrkiet i flyvende bilteknologi for at være i et land, der har magt, vil fortsætte med at arbejde," sagde han.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar