Yusufeli-dæmningen begynder at holde vand næste år

Yusufeli-dæmningen begynder at holde vand næste år
Yusufeli-dæmningen begynder at holde vand næste år

Da han fortsatte sit besøg i Artvin ved at undersøge Yusufeli-vej- og tunnelkonstruktionerne, sagde transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu: ”Vores venner arbejder hårdt på at færdiggøre Yusufeli Dam- og Yusufeli-dæmningsveje så hurtigt som muligt. Jeg håber, at disse steder vil tage form næste år. Dæmningen begynder at holde vand. Vores veje vil også blive aktiveret, ”sagde han.


Transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu fortsætter sine kontakter i Artvin. Minister Karaismailoğlu, der undersøgte Yusufeli vej- og tunnelkonstruktioner, fortalte journalister, at Yusufeli Dam er den tredje højeste dæmning i verden med hensyn til højde.

Karaismailoğlu, der erklærede, at arbejderne på omlægningsveje udføres med hengivenhed på grund af det faktum, at de eksisterende veje relateret til dæmningen er nedsænket, sagde Karaismailoğlu, ”Vi fremstiller en vej på 69 kilometer her. 56 kilometer af disse veje er bygget som tunneler. Vi har en 51 kilometer tunnelvej i Artvin. Indtil 2003 var tunnelens samlede længde 50 kilometer i Tyrkiet, mens den 51 kilometer lange tunnel i Artvin i øjeblikket er tilgængelig. Hele Artvin vil have en tunnelvej på mere end 56 kilometer sammen med de veje, vi byggede til Yusufeli-dæmningen på 100 kilometer. "

Et af de smukkeste hjørner af Artvin, Tyrkiet slår Karaismailoğlu, "vi fortsætter med at investere Artvin værd. Den 69 kilometer lange vej handler ikke kun om dæmningen, vi bygger også veje, der skal opretholde livet her. Disse måder er nødvendige for at livet kan fortsætte. Med disse veje omstruktureres også Artvin-Erzurum, Artvin-Ardahan, Artvin-İspir-veje. Det deltager i mere komfortable og sikre veje. ''

'' Yusufeli Dam-projektet beskæftiger 5 mennesker ''

Karaismailoğlu ministre, der bemærkede, at omkring 5 tusind ansatte arbejdede inden for rammerne af Yusufeli-dæmningen og dæmningen, Artvin, Tyrkiet påpegede, at de laver værdige projekter.

Tyrkiet vil tilføre værdi, samtidig med at de understreger, at de bærer ansvaret for at gøre prøveprojektet til ministrernes verden Karaismailoğlu ord fortsatte som følger:

”Vores venner arbejder hårdt på at afslutte Yusufeli Dam- og Yusufeli Dam-vejene så hurtigt som muligt. Jeg håber, at disse steder vil tage form næste år. Dæmningen begynder at holde vand. Vores veje vil også være operationelle. Vi er på niveau med 65 procent i tunneler. Vi er på niveau med 85 procent i viadukter og broer. Vores mål er at gøre disse steder til deres reelle identitet på dette tidspunkt næste år og at øge livskvaliteten på disse steder. Færdiggørelse af dæmningen og anlæg af veje vil tilføre regionen økonomisk værdi. "

"Vi arbejder hårdt på at afslutte lufthavnen med 3 millioner kapacitet"

Minister Karaismailoğlu påpegede, at et af projekterne, der vil tilføre regionen værdi, er Rize-Artvin lufthavn, og sagde: ”Der er også et feberagtigt arbejde der. Vi bygger en lufthavn på et påfyldningsareal på 3 millioner kvadratmeter. Vi bringer 3 millioner kvadratmeter lufthavn til vores økonomi. Igen arbejder vi hårdt på at færdiggøre lufthavnen med 3 millioner kapacitet. Det vil være en af ​​de vigtigste lufthavne, en af ​​de mest fremhævede lufthavne i regionen. Når Rize-Artvin lufthavn er færdig, tilføjer den en stor værdi til både Rize, Artvin og det østlige Sortehavsregion. Når det er afsluttet, er det et vigtigt projekt, der giver megen værdi til økonomien, beskæftigelsen og turismen i denne region ”.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer