100 flere miljøvenlige busser, der kommer til Mersin

ny miljøvenlig bus, der kommer til Mersin
ny miljøvenlig bus, der kommer til Mersin

På det tredje møde i november 2020-mødet i Metropolitan Municipality Council afholdt under formandskab af Metropolitan Municipality borgmester Vahap Seçer blev godkendelsen til at bruge op til 100 millioner euro af udenlandske lån inden for rammerne af køb af miljøvenlige 22 CNG-busser, der kræves i byen, enstemmigt accepteret. Borgmester Seçer understregede, at de leverer permanente tjenester i byen, og nævnte også Metro-projektet og sagde, at Mersin er et vigtigt projekt i de næste årtier.

CNG-buslån accepteret


Den Europæiske Bank for Genopbygning og Udvikling (EBRD), for at bruge udenlandske lån op til 100 millioner euro inden for rammerne af køb af 22 CNG-busser, der er nødvendige for at styrke det offentlige transportsystem i byen og for at levere hurtig, høj kvalitet og behagelig transportservice til borgerne. Med tilladelse fra borgmester Vahap Seçer til at underskrive den garantikompensation og aftale, der skal underskrives mellem Metropolitan Municipality og den nævnte bank for finansieringen, og med tilladelse fra vicegeneralsekretær for Mersin Metropolitan Municipality, Olcay Tok, til at udføre alle transaktioner i forbindelse med lånet. Det relevante spørgsmål blev accepteret enstemmigt i forsamlingen.

På et parlamentsmedlem, der spurgte, om der er nogen betingelser for at bruge dette lån fra Den Europæiske Bank for Genopbygning og Udvikling, sagde præsident Seçer, ”De har ingen sanktioner over os. Da der kun er miljøvenlige naturgas- og CNG-køretøjer inden for rammerne af Green City-projektet, kan vi levere disse køretøjer overalt. Vi laver specifikationen. Vi går ud med de samme specifikationer som de busser, vi købte for nylig. De har ingen sanktioner mod os som model, firma, type, farve, international og indenlandsk. Pengene kommer ind på vores konto. Vi betaler derfra, ”sagde han.

Præsident Seçer sagde, at de købte 73 CNG-bussen med 1 års løbetid og 48 måneders løbetid, ”Vi købte den overraskende billigt. Især nu er udenlandsk valuta steget, men før det var det meget attraktivt for os. Det er blevet meget mere attraktivt nu. Dette er vores chance. Det var godt, vi fik det til tiden. Pandemien havde grebet ind, jeg annullerede udbuddet, jeg vidste ikke, hvad pandemien ville bringe. Derefter, da tingene begyndte at forbedre sig lidt, gik vi til udbuddet, vi stødte på et sådant billede. Han sagde held og lykke.

Som svar på spørgsmålene om kreditvurdering sagde Seçer: ”Se på begivenheden som følger: Som et resultat, se hvad du giver, hvad du får. De har også regler, regler og metoder. Vi får 22, vi giver 18. Ud af 7 millioner tilskud betaler vi 3 millioner renter, og 4 millioner forbliver i lommen. Disse finansielle institutioner er ikke etableret med overskud. Jeg tror, ​​at omkring 60 lande er partnere her. De har også en seriøs placering. De har reserveret over 1 milliard euro til denne grønne by. Izmir købte det, nu ved jeg, at Ankara har ansøgt. Vi købte den, ”sagde han.

"Vi gjorde ikke noget af vores arbejde for at redde dagen, det gør vi ikke"

Da et rådsmedlem sagde, at de lokale regeringer har undgået problemerne ved at pynte sig indtil nu, sagde præsident Seçer: ”Vi betragter ikke det arbejde, vi udførte i denne periode, som påklædning. Vi ønsker at levere permanente tjenester. Vi gjorde ikke noget af vores arbejde for at redde dagen, det gør vi ikke. Vi vil aldrig begå utroskab. Hvis du ser en sådan metode, hvis du ser en sådan metode, skal du hæve din stemme. Vi vil forsøge at gøre det bedste af alt ”.

"Metro er et vigtigt projekt i de næste årtier"

Præsident Seçer understregede, at Metro-projektet er nødvendigt for de kommende år af Mersin og sagde: ”Du kan sige 'ingen metro er unødvendig' til et politisk valg, vi har foretaget på metroen. Men det er nødvendigt for mig. Der er grunde til, at jeg baserer dette på. Jeg betragter metroen ikke som et vigtigt projekt i dag, ikke i morgen, men i de kommende årtier. Det vil yde betydelige bidrag til offentlig transport. "Det vil yde et betydeligt bidrag til lindring af bytrafik." Borgmester Seçer sagde, at "i øjeblikket er der ingen situation, der vil påvirke vores økonomiske tabel."

"Alle er min bror, uanset hvilken farve."

Præsident Seçer understregede, at borgere i alle sekter drager fordel af den hjælp, der ydes i Ramadan-måneden, og at de ikke diskriminerer nogen tro: ”Alle er min bror, uanset deres farve. Min identitet er ikke vigtig. Min identitet, sådan og sådan sekte er aldrig. I denne forstand er jeg etnisk blind. Jeg er denominerende blind. Jeg er regionalt blind. Jeg kan ikke se nogen, jeg ser mennesker. Jeg ser det som en bror, ”sagde han.

Mersin Metropolitan Kommunes 2021 Regnskabsårsbudget, skat, gebyr og gebyrplan og præstationsprogram blev enstemmigt godkendt i forsamlingen. Seçer sagde, ”Mange tak. “Held og lykke til Mersin”.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer