45 ekstra køretøjer vil tjene til KPSS i Diyarbakır

Yderligere køretøj tjener til KPSS i diyarbakir
Yderligere køretøj tjener til KPSS i diyarbakir

Diyarbakır Metropolitan Municipality vil fortsat tilbyde offentlig transporttjenester i weekenden for dem, der er fritaget for udgangsforbud og sundhedsarbejdere, som vil blive implementeret i overensstemmelse med de beslutninger, der er truffet i præsidentkabinettet samlet den 17.11.2020 og cirkulær nr. 18.11.2020 fra indenrigsministeriet dateret 19161.


Diyarbakır Metropolitan Municipality Department of Transportation fortsætter offentlig transport i weekenden for dem, der er fritaget for udgangsforbud og sundhedsarbejdere i overensstemmelse med Circular of the Ministry of Interior dateret 18.11.2020 og nummereret 19161. Dem, der er fritaget for udgangsforbud, der skal anvendes mellem 20:2020 om natten og 20:00 om dagen, gyldigt fra 20:00 fredag ​​den 10. november 00, og dem, der er undtaget fra udgangsforbud og sundhedsarbejdere, har 30 ruter inden for byen og 82 køretøjer i 6 distrikter med 14 køretøjer. offentlig transport vil fortsætte.

Til eksamen for offentlig personaleudvælgelse (KPSS), der afholdes søndag den 22. november 2020, tilføjes 41 køretøjer til byen og 4 køretøjer til distrikterne ud over de offentlige transportbiler, der betjenes af Metropolitan Municipality for at levere transport af studerende, forældre og eksaminatorer. Søndag fortsætter offentlige busser, minibusser og kommercielle taxaer med offentlig transport for at sikre, at studerende og ansatte ikke lider.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer