5 dage fri på grund af forskellige vejrenoveringsværker!

fridag på grund af forskellige vejfornyelsesarbejder
fridag på grund af forskellige vejfornyelsesarbejder

Izmir Metropolitan Municipality vil foretage et renoveringsarbejde på den 400 meter lange sektion af Variant Road. Vejen vil være lukket for bus- og køretøjstrafik fra onsdag den 25. november til søndag den 29. november.


Izmir Metropolitan Municipality vil renovere et afsnit af Variant Road, der blev åbnet i 1955 og har været et af byens symboler fra fortid til nutid. I den 400 meter lange sektion af Varyant mellem İzmir Education Dental Hospital og Toy Museum, i overensstemmelse med tilladelsen fra İzmir No.1 Regional Board for the Protection of Cultural Heritage, fjernes de brostensbelagte sten, der er slidte og deformeret med trafikbelastningen, og asfaltbelagt. Arbejdet, der starter onsdag den 25. november 2020, afsluttes søndag den 29. november 2020. I denne periode kører ESHOT-busser fra Ikiçeşmelik Street. Køretøjer, der kommer fra Eşrefpaşa-retning, bruger også Ikiçeşmelik Avenue. De, der ønsker at gå i retning af Halilrıfat Paşa, vil kunne fortsætte fra FN's Avenue og nå Halil Rıfat Paşa Street. Variantvejen åbnes for køretøjstrafik mandag den 30. november.

fridag på grund af forskellige vejfornyelsesarbejder
fridag på grund af forskellige vejfornyelsesarbejder

 


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer