70-årig militær link jernbanelinje fornyet

Afyonkarahisar garnison junction jernbanelinje fornyet
Afyonkarahisar garnison junction jernbanelinje fornyet

TCDD 7. regionale manager Adem Sivri, Afyonkarahisar MSB 13. hoveddepot (Garrison) TCDD Teknik A.Ş. myndighederne foretog undersøgelser sammen og modtog oplysninger om værkerne fra jernbanevedligeholdelsessjef V. Ahmet Özkan.


Sivri erklærede, at İltisak jernbanelinjen blev bygget i 1950 ved hjælp af træ- og jernsveller og har tjent til logistiktransport af Garnison Command i 70 år og udtrykte den strategiske betydning af rehabiliteringen af ​​denne linje.

Efterladt af Afyon Station er infrastrukturforbedringsarbejder afsluttet i 3 km jernbanelinje-rehabiliteringsarbejder, herunder omskiftere og lastning af veje, jernbane- og sovende anlægsarbejder er startet og planlægges afsluttet på kort tid, sikker og behagelig transport, når rehabiliteringen af ​​jernbanelinjen er afsluttet, og Park Afyon - Det er blevet rapporteret, at jernbanelinjen mellem Güvenevler sigter mod at blive integreret i AFRAY-projektet.

Dette diasshow kræver JavaScript.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer