Adana Metropolitan busstop producerer sin egen

Adana producerer sine egne busstoppesteder
Adana producerer sine egne busstoppesteder

Adana Metropolitan Municipality sparer penge ved at fremstille busstoppesteder i hele byen. Mens de stop, kommunen har bygget fra jernprofiler og træ, æstetisk værdsættes, er folks penge beskyttet ved at være billigere end købt.


Adana Metropolitan Municipality tilføjer begge en æstetisk ændring til det urbane udseende og sparer penge med busstoppestederne bygget af sit eget personale. Busstoppestederne, som tidligere blev købt og anskaffet, fremstilles med arbejde fra personale fra mange enheder i kommunen i værkstedet, der er oprettet af transportafdelingen og parken Bahçeler.

CAMELIAN STYLE STOP

Med den nye anvendelse af Metropolitan, som blev indledt efter instruktion fra Adana Metropolitan Kommunes borgmester Zeydan Karalar, opnås der cirka 140 procent besparelser i prisen på 80 stop i byen. Der produceres 40 enheder pr. Måned fra boderne, der er produceret med en camellia-udseende med jernskelet og træmateriale.

Stopene, der giver en anden stil til den urbane æstetik med deres kameliaudseende, bruges i byens centrum og distrikter. Sundere boder på grund af deres træart beskytter offentligheden mod Adanas varme sol om sommeren og mod regn om vinteren. En anden fordel er, at de stop, som kommunepersonalet producerer, er større end før, og at flere borgere kan få gavn af det på samme tid.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer