Afyonkarahisar nostalgiske sporvognsrute lagt på bordet

Afyonkarahisar nostalgiske sporvognslinje er blevet annonceret
Afyonkarahisar nostalgiske sporvognslinje er blevet annonceret

AFRAY-projektet og 'Nostalgic Tram' -værkerne, som er blandt Afyonkarahisars borgmester Mehmet Zeybeks valgløfter, fortsætter.


TCDD 7. regionchef Adem Sivri besøgte borgmester Mehmet Zeybek og gav oplysninger om den seneste status for AFRAY og Nostalgic Tram-projektet. Præsident Zeybek afholdt et høringsmøde med regionchef Sivri og embedsmandsembedsmænd. På mødet blev ruten for den nostalgiske sporvogn, der betragtes som transport af byen, drøftet.

Borgmester Zeybek påpegede, at projektarbejdet fortsætter i fuld fart, og sagde, at de arbejder med frivillig kommune. Zeybek sagde, ”For det første planlægger vi at tage det fra Ali Çetinkaya Station til Ordu Boulevard, Zafer Square, Long Bazaar og Bedesten Bazaar til Ulu Mosque retning. Vores mål i dette projekt; At skabe et turistisk jernbanesystem til fremme af Afyons historie og kultur samt passagerbefordring i byen. Generelt er hovedformålet med nonprofit historiske jernbanesystemer at skabe en historisk bevidsthed om, hvordan transport var tidligere. Vi startede vores undersøgelser og gennemførlighedsundersøgelser i dette smukke projekt. Må min Herre lykkes, ”sagde han.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer