AkzoNobel Izmir produktionsfacilitet modtager internationalt certifikat inden for belægning af biler

Akzonobels produktionsanlæg i Izmir modtog et internationalt certifikat for maling til biler
Akzonobels produktionsanlæg i Izmir modtog et internationalt certifikat for maling til biler

AkzoNobels IATF 16949: 2016-certifikat fra TUV NORD er af stor betydning for virksomheder, der opererer i bilindustrien. Certifikatet bekræfter endnu en gang den høje kvalitet af AkzoNobel-bilmaling, der foretrækkes af højt profilerede mærker som BMW, Daimler, Porsche, VW, Audi, Ford, Fiat, Renault og Hyundai.


AkzoNobels pulverlakeringsfacilitet i Izmir blev tildelt IATF 2020: 16949-certifikatet i september 2016, der dokumenterer produkternes høje kvalitet, en kultur med kontinuerlig kontrol og forbedring samt deres overensstemmelse med sikkerhed og processer.

Produktionsfaciliteten og hovedkontoret for AkzoNobel Boya Sanayi ve Ticaret A.Ş., med hovedsæde i Izmir, blev etableret i 1999. At være en af ​​de største produktionsfaciliteter i AkzoNobel pulverlakering, giver anlægget sine kunder husholdningsapparater, arkitektur, landbrug og byggemaskiner (ACE), funktionelle (rørfarver og elektrisk isolering), møbler, generel industri, kontraktmaling, informationsteknologi og bilindustri. tilbyder pulverlakering af høj kvalitet i 9 hovedsegmenter.

IATF 16949: 2016-certificeringen spiller en nøglerolle for virksomheder, der opererer på bilmarkedet, såsom bilproducenter, billeverandører. Som et globalt firma er AkzoNobels produkter, der leverer højtydende malingsløsninger til biler produceret over hele verden, godkendt til brug af højt profilerede mærker som BMW, Daimler, Porsche, VW, Audi, Ford, Fiat, Renault, Hyundai og mange andre. Det viser tydeligt sit ry og dets høje kvalitet.

AkzoNobel Global Automotive Special Account Manager Çağdaş Çertuğ sagde: "Med vores lange track record af vellykkede projekter i bilindustrien er vi meget stolte over, at İzmir-fabrikken blev tildelt IATF 16949: 2016-certifikatet af TUV NORD".

Izmir Facility leverer internationale produkter i bilsektoren

Produktionsanlægget i Tyrkiet, AkzoNobels globale ekspertise, drager fordel af vellykket innovation og højteknologisk kultur og hjælper kontinuerligt med at udvide sine aktiviteter i Tyrkiet. I løbet af de sidste 20 år har AkzoNobel pulverlakeringsvirksomheder i Tyrkiet tilbudt ekstraordinære produkter og tjenester med en pålidelig partner er blevet såvel som kunden til Tyrkiet i bilsektoren, Italien, Marokko, Indien, Dubai, Rusland, Tjekkiet og Sydafrika '' eller levere produkt.

AkzoNobel IMS-ekspert Demet Dalgıç sagde: ”Vi er meget glade for, at disse præstationer er meget værdsat i bilindustrien efter vores hårde arbejde. "Denne certificering understøtter også vores engagement i innovation og bæredygtighed, så vi kan betjene vores kunder endnu bedre."


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer