Altınordu Intercity Bus Terminal tæller åbningsdage

Altinordu intercity busterminal tæller som korte dage for nødsituationer
Altinordu intercity busterminal tæller som korte dage for nødsituationer

Med åbningen af ​​ringvejen i Ordu tæller Altınordu Intercity Bus Terminal, som blev startet med at blive bygget af Metropolitan Municipality for at aflaste intercity og bytrafik, åbningsdage.


Terminalen, som blev implementeret af Ordu Metropolitan Municipality på et areal på 22.000 kvadratmeter på Eskipazar Site, lige ved siden af ​​ringvejen, vil blive taget i brug tirsdag den 1. december 2020. Den gamle busstation, der tjener i et begrænset område og er midt i byen, flyttes fortsat.

DET SLAPER TRAFIKLADDEN BETYDELIGT

Terminalen, som vil aflaste trafikbelastningen i Altınordu-distriktet betydeligt; Den består af 26 platforme, 9 parkeringsområder for midibusser, 98 parkeringsområder for minibusser i distrikter og landsbyer, kommerciel taxipark med 11 køretøjer, gæsteparkering til 50 køretøjer og 20 virksomhedsrum i terminalbygningen. Altınordu Intercity Bus Terminal, bygget med ny og moderne teknologi, er en selvforsynende bygning, der genererer en anslået 322 KW elektricitet årligt med høj standard solpaneler anbragt i loftet. Samtidig er terminalens forbindelsesveje, der åbnes til brug med sin moderne struktur, gjort behagelige.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer