Antalya 3rd Stage Rail System fungerer på Falez-krydset

Antalya etageskinnesystem fungerer ved klippekrydset
Antalya etageskinnesystem fungerer ved klippekrydset

Antalya Metropolitan Kommunes 3. Stage Rail System Line-arbejder fortsætter. Jernbaneinstallationsarbejder er startet ved krydset mellem Tarık Akıltopu Street og Sakıp Sabancı Boulevard (Falez Intersection), et af de vigtige punkter i projektet.


I Metropolitan Kommunes 3. etappeskinnesystemsprojekt, der forbinder Varsak til byens centrum med busstationen, Antalya Training and Research Hospital, ved at give stor bekvemmelighed til byens offentlige transport, fortsætter arbejdet i alle faser fra Konyaaltı Meteorology Junction til Bus Station Junction. .

JERNBANE TIL MUSEET FRA DUMLUPINAR

Inden for rammerne af Metropolitan Kommunes 3. Stage Rail System-arbejder er jernbaneinstallationsarbejder startet i krydset mellem Tarık Akıltopu Street og Sakıp Sabancı Boulevard (Falez Intersection). Mens jernbaneproduktionen fortsætter mellem Konyaaltı Meteorology Junction og Museum Junction, er jernbaneproduktionen afsluttet i sektionen op til Falez Junction. Det sigter mod at fuldføre værkerne i det område, hvor hovednavet i Falez-krydset, hvor værkerne er startet, indtil den første uge i december med jernbane- og asfaltfabrikker. Efter afslutningen af ​​værkerne ved Falez Junction forbindes skinnerne kontinuerligt fra tunnelindgangen foran ASATs generaldirektoratbygning til Museum Junction.

ARBEJDE MED HUMMA I OTOGAR-OMRÅDET

Embedsmændene erklærede, at parketproduktionen startede, mens påfyldning af betonprocesser i skinnerne blev afsluttet i sektionen fra Falez-krydset til Training and Research Hospital Interchange, og at færdiggørelsesarbejdet på stationerne på ruten var ved at være afsluttet. Det blev anført, at inden for rammerne af projektet er alle arbejder afsluttet i sektionen op til busstationsområdet, og installationen af ​​elevatorudstyr ved overfarterne på sporvognsruten vil begynde. Udgravningen fortsætter i området i centrum af busstationskrydsningen på Dumlupınar Boulevard. Mens værkerne på platformgulvet på West Station nærmer sig slutningen, fortsætter produktionen til den to-etagers parkeringsplads. Det fine arbejde er påbegyndt på platformen og passagergulvet. Udgravningen af ​​gågadenforbindelsestunnelen fra West Station til trin 1 er afsluttet.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer