Implementering af HES-kode inden for offentlig transport i Kayseri

Implementering af HES-kode inden for offentlig transport i Kayseri
Implementering af HES-kode inden for offentlig transport i Kayseri

Borgmester Büyükkılıç advarede om, at borgere, der bruger offentlig transport, skal matche HES-koden med deres offentlige transportkort.


Borgmester i Kayseri Metropolitan Municipality Dr. Memduh Büyükkılıç erklærede, at inden for rammerne af bekæmpelsen af ​​pandemien blev der underskrevet en protokol mellem sundhedsministeriet og Kayseri Metropolitan Municipality til brug af HES-koden i offentlig transport, og alle borgere, der bruger offentlige transportmidler, blev sendt til Kayseri Transportation Inc.s officielle hjemmeside indtil 15. november. -HES-kode 'sagde, at kortlægningerne skulle defineres til systemet.

En protokol blev underskrevet mellem sundhedsministeriet og Kayseri Metropolitan Kommune i overensstemmelse med indenrigsministeriets cirkulære med titlen 'HES Code Enquiry in Urban Public Transport' dateret 29/09/2020. I overensstemmelse med den underskrevne protokol blev HEPP-integrationsinfrastrukturen i byens offentlige transportsystem afsluttet for at beskytte folkesundheden og for at kontrollere processen med overholdelse af isoleringsreglerne inden for rammerne af bekæmpelse af pandemien.

VIGTIGHEDEN AF HANS KODE I PANDEMI-PROCESSEN

Metropolitan borgmester Dr. I sin erklæring om emnet sagde Memduh Büyükkılıç, ”Vi har personligt været vidne til vigtigheden af ​​HEPP-koden implementeret inden for rammerne af bekæmpelse af pandemien i offentlige institutioner. Takket være HES-koden overholder vores borgere, der formodes at være i karantæne, men er udenfor, denne regel. I denne sammenhæng udsendte vores indenrigsministerium et cirkulære med titlen 'HES-kodeundersøgelse i offentlig offentlig transport' ".

'PARRING' ADVARSEL TIL 15. NOVEMBER

Understreger, at borgere, der bruger offentlig transport, i tråd med dette cirkulære skal definere deres 'Public Transport Card-HES Code' -tilpasning til systemet indtil 15. november, sagde Büyükkılıç:
"Alle vores borgere bruger offentlig transportkort https://www.kayseriulasim.com/heskodkayit De er forpligtet til at registrere deres navn, efternavn, TR ID-nummer, ubestemt HES-kode og offentlig transportkortnummer i systemet og udfylde deres match med offentlig transport-HES-kode senest den 15. november 2020. Fuldt anvendt i offentlig transport. Alle brugere med rabat og gratis kort skal udføre denne transaktion. Et anonymt / anonymt offentlig transportkort (TAM CARD), hvis matchningsproces er afsluttet, bliver også et personligt kort og kan kun bruges af den person, hvis HES-kode matches.

Borgmester Büyükkılıç erklærede, at borgere, der ikke definerer HES-koden på deres transportkort indtil 15. november, ikke føres til køretøjer med offentlig transport, og at oplysninger om brugen af ​​offentlig transport i byen deles dagligt med sundhedsministeriet for at mindske risikoen for kontaminering og sikre sikker rejse.

MASK, AFSTAND OG RENGØRING

Med afkøling af vejret advarede Büyükkılıç endnu en gang vores borgere i Kayseri om at være forsigtige med koronavirus, ”Vores kamp mod koronavirussen fortsætter. Lad os være opmærksomme på vores uundværlige maske-, afstands- og rengøringsproblemer. "Det er meget vigtigt, at vi ikke forlader huset unødigt i koldt vejr, der er kendt som influenzasæsonen, i denne kamp."


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer