Atatürk High Institution of Culture, Language and History to Recruit 248 Contracted Personnel

Atatürk High Institution of Culture, Language and History vil rekruttere 248 kontrakterede medarbejdere
Atatürk High Institution of Culture, Language and History vil rekruttere 248 kontrakterede medarbejdere

Fra ministeriet for kultur og turisme Atatürk High Institution of Culture, Language and History:


At være 657 arkæologer, 4 museumsforskere og 162 restauratorer i overensstemmelse med artikel 39 / B i lov om embedsmænd, nr. 47, inden for rammerne af de arkæologiske udgravningsprojekter, der støttes af formandskabet for det tyrkiske historiske samfund under Atatürks høje institution for kultur, sprog og historie. I alt 248 kontrakterede medarbejdere vil blive rekrutteret.

Til stillingerne med titlen arkæolog og museumsforsker, blandt det kontraherede personale, der skal ansættes under projektet inden for rammerne af "Principperne vedrørende ansættelse af kontraheret personale", der træder i kraft med kabinetsdekret dateret 06.06.1978 og nummereret 7/15754, 2020 KPSS (B) gruppe (bachelor niveau) KPSSP3 point Rangering foretages, for stillingen med titlen Restorer, kun placeringsprocessen foretages ved professionel praksiseksamen.

For detaljer om annonce KLIK HER


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer