Stop med børns rettigheder øger opmærksomheden

Stabilitet for børns rettigheder øger opmærksomheden
Stabilitet for børns rettigheder øger opmærksomheden

Som en del af Verdens børns rettighedsdag blev der oprettet et børns rettighedsstop efter instruks fra præsident Ekrem Yüce. Sloganet "Lad børn vokse op med dine jævnaldrende, ikke med en skærm" henledte opmærksomheden ved stop den 15. juli, Democracy Square, som havde til formål at øge bevidstheden om børns rettigheder.


Sakarya Metropolitan Kommunes transportafdeling har omdannet busstoppestedet på Democracy Square den 15. juli til et børns rettighedsstop inden for rammerne af "Verdens børns rettighedsdag". Ved børns rettighedsstop, oprettet efter instruktion fra præsident Yüce, ”Lad børn ikke vokse op med en skærm, men med deres jævnaldrende og vores grundlæggende rettigheder; Slagordene om 'beskyttelse mod livet, udviklingsdeltagelse' tiltrak opmærksomhed.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer