Broen til at forbinde Derince og Golfen bliver afsluttet ved årets udgang

Broen, der forbinder bugten dybt, vil være afsluttet ved årets udgang
Broen, der forbinder bugten dybt, vil være afsluttet ved årets udgang

Den armerede betonbro bygget af Kocaeli Metropolitan Municipality på forbindelsesvejen mellem Körfez-distriktet Cumaköy og Derince-distriktet Karagöllü-kvarteret er på færdiggørelsesstadiet. Før broen bygges, foretages køretøjstrafikken, der leveres af passet af kulvertypen, fra broen efter færdiggørelsen af ​​armeret betonbro. Broen, hvor 44 bjælker, der vejer 11 tons, er placeret med en kran, planlægges afsluttet inden årets udgang.

256 METRE AF GADEN FORSTÆRKET


Med armeret betonbro bygget over Koca Creek, der adskiller Golf- og Derince-distrikterne fra hinanden, vil landsbyerne Cumaköy og Karagöllü mellem de to distrikter og andre landsbyer være mere behagelige og lette at nå. 256 meter strømforbedring blev udført til brobygningen. Med færdiggørelsen af ​​den 32,50 gange 11 meter forspændte bro af armeret beton vil transporten være mere bekvem i distrikterne Körfez District Cumaköy og Derince District Karagöllü.

STRÅL- OG BRYBENE ER FERDIGE

En konkret vej på 335 meter bygges til armeret betonbro bygget på forbindelsesvejen mellem Körfez District Cumaköy og Derince District Karagöllü Mahallesi. I det område, hvor der blev udført 25 tusind kubikmeter udgravning, blev 130 tons jern, 430 kubik stenmur, 1800 kvadratmeter stengardin, 2150 kubikmeter blokering af sten og 500 kubik meter undergrund brugt til forbedring af strømmen.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer