Çalköy Bridge, med en pris på 3.4 millioner Lira, kollapsede uden at åbne

Calkoy-broen, hvis omkostninger var millioner lira, blev efterladt uden nødsituation
Calkoy-broen, hvis omkostninger var millioner lira, blev efterladt uden nødsituation

Çalköy Bridge, som blev startet med at blive bygget i maj efter at have været udbudt af AKPs Samsun Metropolitan Municipality i marts 2020 og vil blive brugt til transport af 10 landsbyer, kollapsede inden åbningen. Man lærte, at omkostningerne ved den kollapsede bro var 3 millioner 440 tusind lira.


Ifølge nyheden om İsmail Akduman i SÖZCÜ; ”Broen, som blev bygget af AKP's Metropolitan Municipality i Vezirköprü-distriktet og vil give transport til 10 landsbyer, kollapsede, før den blev åbnet for ca. 15 dage siden. Det blev hævdet, at broen, der blev placeret på ben, der kun var placeret på to sider, kollapsede, fordi den ikke kunne modstå vægten af ​​den hældte beton på grund af fraværet af bæresøjler i midten. Det viste sig, at kommunen vil betale 2 millioner 3 tusind lira til entreprenørselskabet for den kollapsede bro.

DER ER ET PROJEKTFEJL, INGEN SKADE FOR KOMMUNEN

Broen kollapsede, før den blev bygget, blev bragt på dagsordenen af ​​CHP-rådsmedlemmerne på Samsun Metropolitan Kommunes forsamlingsmøde. Borgmester Mustafa Demir afgav en erklæring om broen, og sagde, at broen havde projekt- og fremstillingsfejl og sagde: ”Det blev bestemt, at der var en fejl i konstruktionen og projektet af Çalköy-broen. Efterforskning efter hændelsen blev indledt på den kollapsede bro. Der er fejl i både konstruktionen og projektet. ”Vores kommune har ikke den mindste skade, da denne bro er lavet af entreprenøren”.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer