Covid-19 Pandemi påvirker mental sundhed hos børn og unge

Covid pandemi påvirker børns og unges mentale sundhed
Covid pandemi påvirker børns og unges mentale sundhed

Covid-19-pandemien påvirker fortsat den mentale sundhed hos børn og unge såvel som voksne. Børn og unge, der fortsætter deres uddannelse selv hjemme, kan nu udvise adfærd som gråd, indadvendthed, vrede og aggression, fordi de ikke kan udtrykke sig under denne forandringsproces.


At minde om, at voksne har vigtigt ansvar for at beskytte børns og unges mentale sundhed i denne proces, DoctorTakvimi.com ekspert Psk. Ezgi Ünal siger, "Voksne bør ikke glemme, at det at bruge tid på hobbyer, at lave aktiviteter med børn og den tid, der bruges til bevidsthed og bevidsthed, som vi kalder at bruge kvalitetstid, er nøglen til at beskytte deres mentale helbred såvel som deres børn".

Voksnes mentalt sunde liv afhænger stort set af deres barndomsperiode. At kende godt personens problemer og traumer i barndommen hjælper også med at løse fremtidige problemer. Psykolog Ezgi Ünal, en af ​​eksperterne på DoktorTakvimi.com, siger, at "Et sundt liv er kun muligt med afslutningen af ​​hver udviklingsperiode en efter en," siger, at hvis der opstår problemer i en af ​​disse perioder, som har deres egne unikke egenskaber og konflikter, menes det, at de næste faser også vil blive påvirket.

At minde om, at barndommen er de aldre, hvor grundlaget for karakteren lægges, og ungdomsperioden er de år, hvor individet tager det første skridt ind i voksenalderen, og identitetsdannelse begynder. Ezgi Ünal påpeger, at den ungdomsperiode, hvor unge sætter spørgsmålstegn ved deres eksistens og ofte spørger dem hvorfor, medfører risiko for at udvikle vigtige psykiske sygdomme. Psykolog Ezgi Ünal, en af ​​eksperterne på DoktorTakvimi.com, siger, at forskningen viser, at selv under forskellige risikoforhold har et betydeligt antal børn ikke en alvorlig psykisk lidelse, men 18 procent af alle børn har adfærdsmæssige problemer.

Teknologiafhængighed steg i løbet af Covid-19-perioden

Understreger, at Covid-19-epidemien, som hele verden har kæmpet for, er blevet et ukontrollerbart problem for børn og unge såvel som for at påvirke voksnes liv, Dr.Takvimi.com eksperter Psk. Ezgi Ünal fortsætter sine ord som følger: ”Unge mennesker, der bruger meget tid derhjemme, som voksne, er mere sammenflettet med teknologi og internet ... Desuden fortsætter de deres uddannelse online. I denne periode, mens unge mennesker og børn forsøger at klare negative tanker som teknologiafhængighed og angst, kan de desværre ikke udtrykke deres følelser i ord som voksne. I stedet forsøger de at udtrykke sig gennem adfærd som gråd, tilbagetrækning, vrede kontrol og aggression. I denne proces har voksne ansvar for at beskytte børns og unges mentale sundhed. Voksne har brug for begrænset tid med teknologiske enheder som fjernsyn, tablet og telefon som rollemodeller for børn og unge.

Fordi teknologiafhængighed øges i denne periode. Voksne bør ikke glemme, at for at beskytte deres mentale sundhed og deres børns brug af tid til hobbyer, aktiviteter med børn og kvalitetstid er nøglen til bevidsthed og bevidsthed. Vores børn er samfundets sikkerhed og fremtid ... Derfor er det meget vigtigt, at vi beskytter deres mentale og fysiske helbred.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer