Covid-19-regulering for bus- og metrobevægelsestimer i hovedstaden

Regulativ regulering for bus- og metroafgange i hovedstaden
Regulativ regulering for bus- og metroafgange i hovedstaden

EGO's generaldirektorat omarrangerede afgangstiderne for busser og jernbanesystemer inden for det udgangsforbud, der blev anvendt i weekenden, for at holde coronavirusepidemien under kontrol. Borgmester i Metropolitan Kommune Mansur Yavaş, der annoncerede den nye regulering til borgerne gennem sine sociale mediekonti, sagde: "Vi leverer ringeservice fra distrikterne til centrum og metrostationer i de timer, hvor den forbudte Metro og ANKARAY ikke fungerer."


EGO's generaldirektorat omarrangerede afgangstiderne for busser og jernbanesystemer i hovedstaden på grund af den begrænsede udgangsforbud, der blev anvendt i weekenden for at holde coronavirusepidemien under kontrol.

Ankara Metropolitan Kommunes borgmester Mansur Yavaş afgav en meddelelse gennem sine sociale mediekonti og sagde: ”Vi omarrangerede vores bus- og metroafgangstider på grund af portforbudsrestriktionerne. "Vi leverer ringeservice fra distrikterne til centrum og metrostationer i de timer, hvor den forbudte metro og ANKARAY ikke fungerer."

VINTERORDNING TIL FORSENDELSER

EGO's generaldirektorat vil fortsætte med at tjene med det nuværende vintertjenesteprogram og fuld kapacitet i tråd med beslutningen truffet af Ankara Governorship Provincial General Hygiene Board.

Mens foranstaltningerne øges inden for rammerne af koronavirusforanstaltninger, sidder så meget som vognens sæde kapacitet i Metro og ANKARAY og står op til 50% af den stående passagerkapacitet; På den anden side vil busser fungere som sæde kapacitet skrevet i køretøjslicensen og 30% af den stående passager kapacitet skrevet i køretøjets licenser i overensstemmelse med reglen om stående passager.

AFGANGSTIDER OG RUTER KAN ses på EGO-LOMME OG OVER INTERNET-ADRESSEN

Detaljerede oplysninger om de opdaterede afgangstider og ruter for EGO-busser; Du kan få adgang til EGO CEP fra mobilapplikationen eller fra afsnittene 'Afgangstimer' og 'INTERCITY TRANSPORT / Webinformationssystem' på 'www.ego.gov.tr'.

I udgangsforbud, mens metro og ANKARAY ikke vil betjene mellem 20.00-00.00, er der en pendulkørsel fra distrikterne til centrum eller metrostationer, mens busser afgår hvert 20.00. minut fra kl. 60.

I meddelelsen fra Generaldirektoratet for EGO, også ved at advare borgere, der bruger offentlig transport inden for rammerne af COVID-19-udbruddet; Han bad om at være opmærksom på rengørings-, maske- og afstandsregler i køretøjets interiør, stop og stationer.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer