Covid-19 vaccineundersøgelser åbnet for borgernes deltagelse

Covid vaccine arbejder åbnet for borgere
Covid vaccine arbejder åbnet for borgere

Fase 19-undersøgelser af Covid-3-vaccinen blev åbnet for borgernes deltagelse. Erklæringen fra sundhedsministeriet er som følger: ”Den kinesiske oprindelse Covid-15-vaccine, der startede fase 3-undersøgelser i vores land den 19. september, begynder at blive anvendt på frivillige borgere efter sundhedspersonale. Borgere i alderen 18-59 år, der ikke har haft Covid-19 før, https://covid19asi.calismasi.info eller ved at ringe til 0850 811 18 80.


Covidien-19 vaccine ansøgninger fortsætter på 12 centre i 25 byer i Tyrkiet. Vaccinen, der først blev introduceret på højrisiko-sundhedspersonale, er hidtil blevet administreret til 726 frivillige sundhedsarbejdere, og 1237 doser af vaccine er blevet administreret. Da sikkerhedsdataene for ansøgningerne i gruppen af ​​sundhedspersoner blev vurderet positivt, blev ansøgningerne åbnet for normale risikable borgere. Der udarbejdes foreløbige evalueringsrapporter for hver 500 frivillige i de igangværende faser af vaccinationen.

Ifølge den midlertidige sikkerhedsrapport, der blev udarbejdet med 6 personer den 518. november, blev det bestemt, at vaccinen ikke havde nogen signifikante bivirkninger. De mest almindelige bivirkninger blev rapporteret som træthed (7,5%), hovedpine (3,5%), muskelsmerter (3%), feber (3%) og smerter på injektionsstedet (2,5%). Det uafhængige dataovervågningsudvalg rapporterede, at det ikke havde nogen forbehold med hensyn til vaccines sikkerhed i sin evaluering af den midlertidige sikkerhedsrapport med de tilgængelige data. Vaccination fortsætter i to faser: højrisiko sundhedspersonale og normale frivillige.

Covid-19 vaccine er planlagt at blive anvendt på i alt 12 tusind 450 frivillige. I vaccineundersøgelsen får nogle af de frivillige den faktiske vaccine, og den anden del får placebo. Denne metode bestemmes tilfældigt af computerprogrammet, og forskergruppen ved ikke, hvad der blev gjort med hvilken frivillig. I forsøgene, der skal udføres på frivillige borgere, får 3 ud af hver 2 personer en reel vaccine. På denne måde afsløres virkningsforskellen mellem den virkelige vaccine og den ikke-vaccine. Ved afslutningen af ​​undersøgelsen vil alle frivillige i placebo-armen blive inviteret tilbage til centrene, og den faktiske vaccination vil blive anvendt. "


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer