Dæk fra 1915 Çanakkale Bridge nåede Gallipoli

Canakkale brodæk nåede Gelibolu
Canakkale brodæk nåede Gelibolu

Ministeriet for transport og infrastruktur; Han rapporterede, at opførelsen af ​​1915 Çanakkale-broen i Dardanelles-strædet mellem Sütlüce og Lapsekis Şekerkaya-lokationer i Gelibolu fortsatte i fuld fart. 3 mega blokke blev bragt til Gelibolu fra Gölcük Çimtaş faciliteter. Under transporten af ​​dæk skabte blokke dækket med det tyrkiske flag en visuel fest.


Højden på fødderne af "1915 Çanakkale Bridge", som får titlen "verdens største midterste hængebro", når den tages i brug, overgår 300 meter Eiffeltårnet, symbolet på Frankrikes hovedstad Paris.

Projektarbejdet fortsætter på hængebroen og motorvejsruten

I erklæringen fra ministeriet om Çanakkale Bridge fra 1915; 1 armeret betonviadukt, 2 hydrauliske broer, 3 undergangsbroer, 20 overgange, 34 undergange og 205 spalter er afsluttet; 3 Undergange, 22 Overgange, 6 broer, 10 kasseudskæringer, 12 vejkryds, 3 servicefaciliteter til motorveje, 3 betalingsafgiftsstationer, 1 vedligeholdelsesoperationscenter og 1915 forstærkede betonindflygningsviadukter inden for Çanakkale-broen fra 2 og 1 armeret betonviadukt inden for motorvejens omfang er rapporteret at fortsætte.

99 procent af produktionen i europæiske og asiatiske ankerblokke blev afsluttet.

I erklæringen om, at det blev anført, at produktionen af ​​de europæiske og asiatiske ankerblokke blev afsluttet med en hastighed på 99 procent, “Mens hovedtrådproduktionen var afsluttet; 89 procent realisering er opnået i produktionen af ​​trådbundter. Derudover blev 92 procent inden for panelfremstilling og 45 procent inden for blokfremstilling opnået inden for rammerne af bordservice i fabrikken ”.

3 Mega Blocks bragt til Gelibolu Deck Storage Area

Det blev understreget, at de 3 mega-blokke, der blev afsluttet på fabrikken, blev bragt fra Gölcük Çimtaş-faciliteterne til Gelibolu Tabliye-lagerområdet og sagde: ”Blokkene dækket med det tyrkiske flag under transporten af ​​dæk skabte en visuel fest. Efter færdiggørelsen af ​​Catwalk-installationen installeres dækket, som er en mega-blok, 48 meter langt, 45 meter bredt og 700 ton i vægt, efter de nødvendige forberedelser.

Takket være "1915 Çanakkale Bridge" krydses Dardanellerne på 6 minutter

Det blev også anført, at fødderne af "1915 Çanakkale Bridge", som forbinder den europæiske og asiatiske side af Dardanellerne, overstiger 300 meter, og broen vil blive afsluttet og taget i brug den 18. marts 2022, og det blev bemærket, at Dardanelles-strædet kunne krydses på 6 minutter takket være broen .

Det vil være halskæden til Dardanellerne

Erklæringen fra ministeriet for transport og infrastruktur blev afsluttet som følger: ”På begge sider af Çanakkale-broen fra 1915, som vil tage titlen 'verdens største mellemhængebro', når den tages i brug, på den øverste del af de 333 meter høje tårne, Seyit Corporal For at symbolisere kanonkuglen fyrede han ind i tønden under Gallipoli-krigene; vedhæftede filer i form af kanonkugler installeres. Tårnforbindelser og elementer af broen vil være i rødt og hvidt med henvisning til det tyrkiske flag. "

Dette diasshow kræver JavaScript.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer