Dag- og natpleje til sikker rejse i Akçaray

Dag og nat vedligeholdelse for en sikker rejse i Akcaray
Dag og nat vedligeholdelse for en sikker rejse i Akcaray

Med vedligeholdelsen udført af parkens vedligeholdelsesteam opretholdes sikker rejse i Akçaray. Natbehandlinger er lige så vigtige som dagtimebehandlinger. Akçaray leverer en sikker transportservice til sine passagerer takket være linjevedligeholdelse, der udføres ved delvis at afbryde strømmen på det sted, hvor linjen stopper helt.

VEDLIGEHOLD TIL MORGEN


Kontinuerlig sikker rejse sikres i Akçaray med den planlagte vedligeholdelse udført af natvedligeholdelsesteams. Linjevedligeholdelse, switchvedligeholdelse, transformervedligeholdelse, signalvedligeholdelse, linjesikkerhedskontrol, kontrol af skinnerne langs linjen, vedligeholdelse af køreledning, vedligeholdelse af klimaanlæg styres på hvert punkt fra a til z i vedligeholdelsen, der leveres periodisk indtil morgenen.

24-timers klar team

24-timers vedligeholdelsesteams er tilgængelige i General Directorate of Transportation Park. Koordineringen af ​​de hold, der stopper for øjeblikkelig handling i mulige nødsituationer, leveres af kontrolcentret.

TIL EN SIKKER REJSE

Med denne omhu får Akçarays sikkerhed og passagerer en sund rejse. Ud over periodisk vedligeholdelse er det muligt at rejse sikkert, sundt og til tiden med Akçaray, hvis sikkerhedsniveau har nået det højeste niveau med vedligeholdelsen udført på linjen. Med alle de skridt, der er taget med mottoet sikkerhed og sundhed først, er det altid i spidsen for passagererne at foretage en sund og sikker rejse.

RENGØRING I INTERNATIONALE STANDARDER

I Akçaray er dagen ikke afsluttet med kun vedligeholdelse. Rengøringen udført sammen med vedligeholdelsen er også vigtig. Med de udførte desinfektionsprocesser afspejles Akçarays sikkerhed på linjen næsten i køretøjet. Køretøjets indvendige og udvendige rengøres dagligt af professionelle hold indtil de tidlige morgentimer. Takket være denne rengøring er sporvogns indvendige og udvendige egnede til en sund rejse. Derudover maksimeres luftkvaliteten i køretøjet takket være UV-filteret i køretøjet.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer