De, der ikke introducerer deres HES-kode til deres Kocaeli-kort, kan ikke bruge offentlig transport

De, der ikke identificerer hes-koden på deres Kocaeli-kort, kan ikke bruge offentlig transport
De, der ikke identificerer hes-koden på deres Kocaeli-kort, kan ikke bruge offentlig transport

Som en del af kampen mod Covid-19-epidemien har Kocaeli Metropolitan Municipality introduceret HEPP-kodefunktionen til Kocaeli-kortet, som bruges i offentlig transport. HES-kodet boarding starter tirsdag den 1. december. De, der ikke introducerer deres HES-kode til deres Kocaeli-kort, kan ikke komme på køretøjerne.

OFFENTLIGE TRANSPORTKØRETØJER AFGRÆNSES MED HANS KODE


Som en del af kampen mod Covid-19-epidemien har Kocaeli Metropolitan Municipality introduceret HEPP-kodefunktionen til Kocaeli Kart, som bruges i offentlig transport i hele Kocaeli. Som et resultat af testene relateret til HEPP-ansøgningen fra sundhedsministeriet er det med godkendelse fra ministeriet muligt at komme på søtransport, sporvogne, kommunale busser, private offentlige busser og minibusser.

DE, DER IKKE PRÆSENTERER HANS KODE, TAGER IKKE KØRETØJET

Den nye applikation udviklet af Kocaeli Metropolitan Municipality for at overvinde epidemien med mindst mulig skade og reducere risikoen for overførsel i overensstemmelse hermed for at identificere og isolere personer i kontakt med personer diagnosticeret med sygdommen begynder tirsdag den 1. december. I denne periode vil de, der ikke introducerer deres HEPP-kode til deres Kocaeli-kort, aldrig kunne komme på offentlig transport.

ANSØGNINGEN STARTER DEN 1. DECEMBER

Salih Mülayim, chef for transportafdelingen for transport, sagde, at borgere kan definere deres HES-koder på deres personlige eller generelle rejsekort ved fuldstændigt at udfylde de relevante felter på hes.kocaeli.bel.tr-webstedet. Mülayim understregede, at HES-kodeidentifikationsprocedurer kan udføres indtil udgangen af ​​mandag den 30. november 2020.

Overtrædelse vil blive rapporteret til guvernør og distriktsguvernør

Når kortene med HES-koden er defineret, starter transportapplikationen fra den 01. december, og boarding er ikke mulig med udefinerede kort. Personlige rejsekort til borgere, der er diagnosticeret med Covid19-sygdommen, eller som er i kontakt, suspenderes således automatisk i isolationsperioden. Selvom han blev informeret om, at han blev diagnosticeret med Covid19 eller skulle være isoleret på grund af sin kontakt, vil oplysningerne om de mennesker, der blev fundet at bruge byens offentlige transportbiler, blive delt med guvernementet eller distriktsguvernementerne gennem indenrigsministeriet (elektronisk via e-interne anliggender) for at anvende de nødvendige administrative sanktioner og om nødvendigt til at indgive en strafferetlig klage.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer