Tyrkiets første cykelforsamling fylder det ene år

De første cykler om året fyldte rådets turkiyenin
De første cykler om året fyldte rådets turkiyenin

Ankara byråd (AKK) Cykelråd har afsluttet et år for at øge bevidstheden om cykling i Ankara, for at bidrage til dannelsen af ​​cykelstier i hovedstaden ved at tage hensyn til cykelvanerne og til at popularisere brugen af ​​cykler.


"AKK Cykelråd", der består af 19 interessenter og frivillige repræsentanter, har afsluttet sit første år for at gøre hovedstadens folk glad for at cykle og underskrive projekter, der letter cyklisternes liv.

Siden oprettelsen den 25. november 2019 har AKK Cykelråd arbejdet uafbrudt med en miljøvenlig og bæredygtig miljøforståelse for at sprede vanen med at cykle og dets anvendelse som et transportmiddel.

TYRKIETS FØRSTE MONTERING AF Cykling

i Ankara og en samling af civilsamfundsorganisationer, der beskæftiger sig med CFE-cykelforsamlingen, 19 interessenter, delegerede og 92 udstillere med mere end 5 tusind mennesker, har Tyrkiets parlament skelnen fra at være den første cykel.

Placeret under paraplyen af ​​forsamlingen af ​​CFE-cykler, cykeluniversitetssamfund, naturmiljø og kultur, turisme og uddannelse og de aktiviteter, der udføres af sportsarbejdsgruppen, bringer god lyd i hele Tyrkiet, ikke kun i hovedstaden.

Etableret som en platform, hvor cykelfrivillige fra Ankara kan høre deres stemmer og samarbejde med lokale regeringer, formidlede AKK Bicycle Council sine synspunkter på cykelstien til Ankara Metropolitan Municipality og tog en aktiv rolle i "Bicycle Path Project".

TAK TIL PRÆSIDENTEN SLOW

AKK Cykelråd, der inviterer folk fra 7 til 70, der ønsker at støtte oprettelsen af ​​en cykelkultur i Ankara, til at deltage i AKK Cykelråd og blive cykelfrivillige. sözcüSü Kadir İspirli talte som følger:

"Vi organiserede University Collaborative Cycling Tour i Ankara af University Working Group, den 8. marts International Women's Day Cycling Event blev til kvinders solidaritet og tiltrak opmærksomhed i hele landet, efterfulgt af 30. august Victory Day Bicycle Tour og" Last Castle Sakarya "sloganet den 13. september 2020. Vi cyklede fra Ankara Castle til Polatli Dua Hill. Vi organiserede en cykeltur til minde om martyrer og veteraner fra Ankara til Çanakkale den 19. september 2020. Vi forsøgte at øge bevidstheden om vigtige dage med den 29. oktober Republic Day og 10. november Gazi Mustafa Kemal Atatürk Commemoration Bike Tours. I denne proces vil vi gerne takke Ankara Metropolitan borgmester Mansur Yavaş og Ankara byrådsformand Halil İbrahim Yılmaz for deres støtte, der hørte vores stemmer, vendte ikke ryggen til vores krav og satte os på projektbordet med en forståelse af 'sund fornuft'. "


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer