Tyrkiets første indenlandske spektrum og den nationale vandmåler forbedret

Den første lokale og nationale vandspektrummåleenhed blev udviklet turkiyenin
Den første lokale og nationale vandspektrummåleenhed blev udviklet turkiyenin

Bahçeşehir University (BAU) og Defense Technologies Engineering and Trade Inc. (STM), er der sket en vigtig udvikling for at reducere udenlandsk afhængighed på dette område ved at udvikle det vandspektrummåleapparat, der anvendes til undervandsanalyse af ubåde og forskningsskibe, lokalt og nationalt.


Tyrkiets skiller sig ud som et vigtigt skridt i retning af at reducere afhængigheden af ​​fremmed teknologi i marine undervandsoptiske spektrumanordninger, den optiske ledningsevne af vandet i verden I modsætning til lignende systemer kan bølgen måle realtid afhængigt af størrelse. Det vigtigste er, at det kan foretage øjeblikkelige målinger i en dybde på 500 meter end de køretøjer, der i øjeblikket er i brug. Underwater Optical Spectrum Device, udviklet og produceret af BAU Innovation and Consultancy inden for rammerne af TUBITAK TEYDEB 1501-projektet til at analysere vandets absorptionsevne, skiller sig ud som en enhed, der styrker vores lands styrke i ubådsteknologi.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer