Kabelbanen Denizli og Bağbaşı Plateau lukker indtil en anden meddelelse

Denizli svævebane og bagbasi plateau er lukket indtil videre
Denizli svævebane og bagbasi plateau er lukket indtil videre

Kabelbanen Denizli og Bağbaşı Plateau, implementeret af Denizli Metropolitan Municipality, vil suspendere sine tjenester fra 19. november 21 inden for rammerne af indenrigsministeriets Kovid-2020-cirkulære.


Kabelbanen Denizli og Bağbaşı Plateau, der blev taget i brug af Denizli Metropolitan Municipality i 2015, i en højde af 1500 meter, vil suspendere sine tjenester inden for rammerne af koronavirus (Kovid-19) -foranstaltninger. Denizli Teleferik og Bağbaşı Plateau, som blev besluttet midlertidigt at blive lukket i tråd med Kovid-81-rundskrivelsen sendt af indenrigsministeriet med 19, vil først tjene til en anden meddelelse fra lørdag den 21. november 2020.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer