5 Welding Excellence Centers etableres i Istanbul

Der oprettes et ekspertisecenter i Istanbul
Der oprettes et ekspertisecenter i Istanbul

I samarbejde med Ministeriet for National Uddannelse og Istanbul Chamber of Industry (ISO) oprettes der 5 ekspertisecentre til uddannelse af svejsere, som industrien har brug for.


Mødet deltog i Istanbuls erhvervskammer (ISO) formand Erdal Bahçıvan og sektorrepræsentanter, erhvervs- og teknisk uddannelse, generaldirektør Kemal Varım Numanoğlu, leder af strategiafdelingen Fatih Leblebici og de tilknyttede afdelingsledere under formandskab for viceminister for national uddannelse Mahmut Özer, problemerne blev lagt på bordet.

Efter mødet blev det besluttet at oprette 5 ekspertisecentre til svejsning af erhvervsuddannelse i Istanbul. Ministeriet for national uddannelse ydede 10 mio. Lira-støtte til at imødekomme infrastrukturbehovene for svejsecentre.

Viceminister for national uddannelse Mahmut Özer erklærede i sin erklæring, at styrkelse af erhvervsuddannelse er blandt hans højeste prioriteter.

Udtrykker, at der er gjort meget vigtige fremskridt med at styrke erhvervsuddannelsen i de sidste to år, Özer; Han erklærede, at svejsning er et stort behov inden for mange forskellige områder som bilindustrien, søfart, transport, energi, fly, luftfart og forsvarsindustri.

Stipendium til gymnasieelever, der foretrækker svejsning, jobmuligheder for kandidater

At udtrykke, at veluddannede menneskelige ressourcer vil øge produkt- og produktionskvaliteten, og dette vil yde et seriøst bidrag til landets økonomi, gjorde Özer følgende evalueringer: ”På dette tidspunkt har vi taget et nyt skridt for at gøre åbninger på tematiske områder inden for erhvervsuddannelse. I denne sammenhæng valgte vi svejsefeltet som det første skridt. Vi havde et meget produktivt møde med Istanbul Chamber of Industry om, hvordan vi kan imødekomme behovene i vores forretningsverden både nationalt og internationalt inden for svejsning. Vi besluttede at etablere 5 ekspertisecentre med stærk infrastruktur, der vil løse problemet på arbejdsmarkedet inden for svejsning i Istanbul og tage højde for den teknologiske udvikling inden for svejsning. De ekspertisecentre, som vi vil etablere i vores udvalgte faglige og tekniske anatolske gymnasier, vil have en infrastruktur, der dækker alle områder af svejsning og inkluderer det nyeste teknologiske udstyr.

I denne sammenhæng tildelte vi straks 10 millioner tyrkiske lira. Vi vil gøre infrastrukturen perfekt på kort tid. Uddannelse i professionel udvikling af alle vores lærere, der arbejder her, vil få kontinuitet med støtte fra ISO. Vi opdaterer også læseplanen sammen. ISO vil også give stipendier til studerende, hvis studerende vælger dette felt og vil også prioritere ansættelse af kandidater. "

Ozer, Tyrkiet takket være ekspertisecentre inden for svejseområdet med behov for kvalificeret personale samt dyrkning af videnskabelige og teknologiske projekter vil blive implementeret, sagde han.

I håb om, at det nye skridt vil være gavnligt, udtrykte Özer sin taknemmelighed til præsidenten og embedsmændene for ISO og sektorrepræsentanterne for deres støtte til processen.

Vurdering af ISO-præsident Bahçıvan

ISO-præsident Erdal Bahçıvan udtrykte deres tilfredshed med samarbejdet med ministeriet.

I en erklæring om, at de er i et meget vellykket samarbejde med Ministeriet for National Uddannelse for at styrke erhvervsuddannelsen i Istanbul og imødekomme de menneskelige ressourcebehov på arbejdsmarkedet, sagde Bahçıvan: ”Vi havde mulighed for at evaluere kravene fra vores medlemmer til vores ministerium for at imødekomme de menneskelige ressourcer på det ønskede niveau inden for svejsning. Alle vores repræsentanter gav udtryk for deres problemer og løsninger. Vi besluttede, hvilke skridt der skulle tages mod en løsning sammen på mødet. Med 5 centre for ekspertise, der skal etableres inden for svejsning med vores ministerium, har vi taget et vigtigt skridt i retning af at løse problemerne på dette område. Som ISO vil vi støtte vores ekspertisecentre, der er bestemt med alle vores midler. Med dette nye skridt har vi taget vores samarbejde til et nyt niveau og taget det første skridt i tematisk samarbejde. Jeg tror, ​​at vi vil gøre betydelige afstande på kort tid. Jeg vil gerne takke vores viceminister for national uddannelse Mahmut Özer, embedsmænd, fagudvalgets repræsentanter og embedsmænd, der deltog i mødet. "


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer